Concert de lansare Viţa de Vie

Apropo.ro / 19.02.2013, 11:40
Concert de lansare Viţa de Vie
“Acustic”, al optulea album din cariera Viţa de Vie, va fi lansat pe 8 Aprilie în cadrul unui concert extraordinar la Teatrul Naţional Bucureşti.

Fanii Viţa de Vie vor fi surprinşi să îşi regăsească favoriţii într-o ipostază artistică unică. Obişnuiţi cu  concertele lor dinamice şi pline de energie, care au devenit în timp trademark-ul Viţa de Vie, vor descoperi de data aceasta o cu totul altă stare. Instrumentele naturale precum, pianul, chitarile acustice, violoncelul, contrabasul, elementele etnice de percuţie şi suflat iau locul zgomotoaselor chitări electrice şi reprezintă noul arsenal cu care Viţa de Vie îşi reinventează vechiul repertoriu. În plus, cu 50% mai mulţi muzicieni pe scenă faţă de formula consacrată!

Pornind de la clasicul Unplugged, Acustic înseamnă cele mai bune melodii Viţa de Vie, strânse în decursul celor 16 ani de existenţă, reorchestrate într-o manieră neobişnuită, mergând uneori până la clasic, jazz, sau bossanova. Cine şi-ar fi imaginat vreodată ca Basul şi cu toba mare poate “să stea în picioare” şi să sune atât de bine în varianta Swing? Întreaga experienţă acustică este concepută ca un spectacol şi o sărbătoare a muzicii, pornind de la sunet, scenografie, video proiecţii şi lumini până la lumânări şi covoare persane, totul în compania unor muzicieni de excepţie.

Conceptul Acustic a demarat în primăvara lui 2012 cu două concerte sold out, unul la Opera Naţională Bucureşti şi unul la Filarmonica Banatul Timişoara. Albumul Acustic conţine 13 melodii şi se bucură de sprijinul unor invitaţi de marcă: Răzvan Suma, Alexandrina, Florin Ochescu şi Eugen Caminschi.

Biletele pentru concertul Viţa de Vie – Acustic  pot fi găsite în format electronic pe www.iabilet.ro , www.bestmusic.ro/bilete/, www.metalhead.ro/bilete/  , iar in format fizic la casa de bilete de la Teatrul Naţional, Cinema Patria , Magazinul Unirii şi Librăria Eminescu.