Concert de poveste pe 1 Iunie la Arenele Romane: Smiley & HaHaHa Production

De: Nicoleta Nicolae / 03.06.2015, 11:00
Concert de poveste pe 1 Iunie la Arenele Romane: Smiley & HaHaHa Production
Smiley şi HaHaHa Production au susţinut luni, pe 1 Iunie, un concert extraordinar la Arenele Romane din Bucureşti. Cei peste 5500 de oameni prezenţi au devenit protagoniştii unei frumoase poveşti pe note muzicale, care s-a prelungit până târziu în noapte.

Spectacolul 100% live a început puţin după ora 19.00 şi a durat peste 4 ore. Jocuri de lumini, costume, dansatori, band-uri live au dat culoare show-ului şi au creat o atmosferă magică.

În prima parte, pe scenă au urcat artiştii HaHaHa Production: Radio Killer, Jazzy Jo, Peter Pop, Silviu Paşca, Feli, Speak, Giulia şi Sore. Aceştia au pregătit un playlist cu muzică pentru toate gusturile, hit-uri mai vechi, dar şi mai noi, lansate în campania #maimusic.

În a doua parte a show-ului, publicul a fredonat cele mai cunoscute single-uri ale lui Smiley şi ale invitaţilor săi: Don Baxter, Cabron, Alex Velea şi DIANA. „Preocupat cu gura ta”, „Cai verzi pe pereţi”, „Dă-o tare”, „Dincolo de cuvinte”, „I Wish”, „Acasă” sau „Oarecare” sunt doar câteva dintre piesele care au ridicat publicul în picioare şi au strâns ropote de aplauze.

„Concertul de la Arenele Romane a fost pentru vocea care s-a auzit cel mai tare şi cel mai frumos aseară. A fost pentru VOI, copii mai mari sau mai mici, care ne ascultaţi şi ne duceţi muzica mai departe.

Vă mulţumesc pentru că aţi fost atât de mulţi şi că aţi stat alături de noi mai bine de 4 ore.”, declară Smiley.

 

Concertul de la Arenele Romane a închis campania HaHaHa Production #maimusic, un maraton muzical de 31 de zile, şi a dat oficial startul sezonului de vară.