Concert extraordinar Nightlosers in Downstairs

Apropo.ro / 18.06.2008, 16:43
Nightlosers concerteaza azi, 18 iunie, orele 20.59 in Downstairs. Nu refuza o bere rece sau muzica buna a celor de la Nightlosers.

Nightlosers concerteaza astazi, 18 iunie, incepand cu orele 20.59 in Downstairs. Nu refuza o bautura rece pe caldura asta, si nici muzica buna a celor de la Nightlosers.

Biletul de intrare este 15 lei.

Nightlosers a luat nastere in anul 1994 la Cluj. Membrii formatiei "Nightlosers" au ajuns sa cante impreuna, cand la deschiderea unui club de blues din Cluj, un prieten comun i-a adunat la un loc. Asadar, intalnindu-se cu numai doua ore inainte de prestatie, fara nici o repetitie, au reusit totusi sa impresioneze lumea prezenta. Acesta a fost un semn ca trebuiau sa ramana impreuna.

nightlosers

Membrii formatiei sunt Hanno Höfer; Grunzo Geza; Sorin ‘Gaga’ Cimpean; Octavian "Barilla" Andreescu; Jimi "El Lako".

Downstairs fostul ONIX, fostul "Mercy la Mansarde", fostul M*A*S*H (Bucuresti + Vama Veche), fostul 138 Downstairs by M*A*S*H (Calea Mosilor), actualul Downstairs! Este locul tau de intalnire si relaxare. Este locatia petrecerilor de neuitat, a concertelor live si in general a tot ce inseamna buna dispozitie alaturi de prietenii dragi. Este locul renumitelor petreceri in stil M.A.S.H., cu aceeasi atmosfera care era in Vama Veche.

Rezervari la: 031. 1020. 779; 0724. 15. 85. 75; [email protected].

Inca mai ai timp sa ajungi si nu uita sa ne spui cum au cantat cei de la Nightlosers.

De fetele frumoase pe care le gasesti acolo nu iti mai povestim!