Concert: Guess Who, Grasu XXL, Moonlight Breakfast – 22 noiembrie

De: Cristiana Trifu / 19.11.2018, 12:41
Concert: Guess Who, Grasu XXL, Moonlight Breakfast - 22 noiembrie
Sun Plaza anunţă evenimentul său tradiţional de aprindere a bradului de Crăciun care, ca în fiecare an, dă startul sezonului de sărbători în Bucureşti. Anul acesta, ceremonia va fi pe 22 noiembrie, începând cu ora 19.30, şi se va transforma într-o petrecere cu zăpadă şi muzică asigurată de artişti populari.

Guess Who şi Grasu XXL vor aduce ritmul pieselor de pe “În labirint”, albumul recent lansat şi primul ieşit din colaborarea celor doi artişti. “Doamne-Ajută”, piesă intrată rapid în top 5 Trending pe YouTube, “Pentru un strop de atenţie”, dar şi hiturile lansate de-a lungul anilor, vor anima petrecerea.

Prin contrast, Moonlight Breakfast va pune retroelectricul în prim plan, într-un adevărat spectacol auditiv şi vizual.  Show-ul live al trupei se distinge întotdeauna prin autenticul său dat de mixul de jazz, dance, electro, soul şi multe alte condimente muzicale prin care creează o armonie între sound-ul clarinetului specific anilor ’40, al sintetizatoarelor anilor ’80 şi cel al producţiei contemporane.

Andrei Lăcătuş va fi gazda evenimentului. Profesionist cu multiple valenţe, Shurubel este VJ cu o experienţă relevantă pe radio şi TV, dar şi youtuber foarte cunoscut, cu zeci de milioane de vizualizări.

Aprinderea luminiţelor de Crăciun a fost prima acţiune neobişnuită pe care Sun Plaza a gândit-o pentru vizitatorii săi încă din anul lansării, 2010, obţinând un premiu Guiness, primul dintr-o serie care celebrează experienţele în premieră pe care le-a avut centrul comercial.