Concert Hurts la București, în octombrie 2013

Apropo.ro / 29.08.2013, 08:00
Concert Hurts la București, în octombrie 2013
Trupa Hurts revine la București pentru un concert la Romexpo, Pavilionul Central, pe 11 octombrie 2013.

La exact 14 luni de la ultimul lor concert in Romania, HURTS vor reveni la Bucuresti pentru un nou concert – eveniment!

Theo, Adam & Co. vor cânta pe 11 octombrie la Romexpo, în Pavilionul Central. Este primul concert pe care îl vor susține aici după lansarea noului lor album, „Exile„.

Vor putea fi ascultate live, pentru prima dată „Miracle”, „Somebody To Die For”, „Exile”, „Blind” sau „Sandman”, alături de hit-uri ca „Wonderful Life” și „Better Than Love”.

 


 

Prezentat de Orange, concertul de la București face parte din „The Exile Tour 2013” – turneul de promovare a noului album.

 Theo Hutchcraft și Adam Anderson s-au întâlnit în 2005 într-un club din Manchester, când și-au dat seama că au gusturi comune și și-au propus să cânte împreună. Au descoperit un gen muzical care li se potrivea ca o mănușă – disco lento -, pe care l-au preluat și care i-a făcut celebri peste noapte. De atunci au urmat hituri precum „Wonderful Life”, „Sunday”, al cărui clip a fost filmat în România – cu Laura Cosoi în distribuție, și „Better Than Love”.

Prețul biletelor: Golden Circle: 140 lei, Silver Circle: 100 lei

Bilete furnizate de Eventim, în parteneriat cu vreaubilet.ro. Bilete disponibile la casa de bilete vreaubilet.ro din Unirea Shopping Center, et.2, corp central, în fața intrarii în aripa Călărași, și la casa de bilete Vreau Bilet din strada Prof. Moise Nicoară nr. 18, București.