Concert Mihai Mărgineanu, la Cinema Patria

De: Cătălina Matei / 22.04.2014, 10:14
Concert Mihai Mărgineanu, la Cinema Patria
Artistul va transforma o seară obişnuită de ”Cireşar”, într-o petrecere de zile mari, denumită sugestiv ”Haimanalele la Cinema”. Mai precis, în data de 2 iunie la Cinematograful Patria începând cu orele 20.00, vor fi aşteptaţi toţi cei care îi îndrăgesc melodiile arhicunoscute pentru o distracţie pe cinste între prieteni, ca în vremurile bune.

Cu melodii celebre precum ”Paraschivo”, ”Melci, scoici, raci, craci” sau ”Mă iubeşte femeile”, artistul va încălzi uşor atmosfera, şi va continua timp de aproximativ două ore să vă înveselească în acompaniamentul orchestrei sale, pe ritmul melodiilor de succes: ”Gore Din Chitila”, ”M-am dus să tai un copac”, ”Foaie Verde, Foaie Fragă”, ” Jana Era Croitoreasa” sau ”Aviaţia dă senzaţia”.

Cu toate aceste amestecuri de muzica folk, lăutăreasca, folclorica, latino sau chiar şi rock, Mihai Margineanu le propune celor prezenţi un eveniment pe care nu-l vor putea uita niciodată.

Alături de Mihai Mărgineanu îi veţi putea aplauda pe simpaticii săi instrumentişti, care au demonstrat de fiecare dată, cu succes, că pot cânta cu uşurinţă orice gen muzical: Florin Ionescu (tobe), Andrei Vlad (chitară), Nicu Dumitrescu (percuţie), Cristi Horia (vioară) şi Constantin Dragu „Kiba” (chitară bass).

Deşi, s-a lansat în muzică destul de târziu, la vârsta de 36 de ani, piesele sale au avut un succes la public aproape instant. Margineanu este cunoscut cinefililior şi din rolul lui Ardiles pe care-l joacă în cel mai iubit serial de comedie românesc din ultimii ani, „Las Fierbinţi”, serial unde asigura şi coloana sonoră.

Biletele pentru concertul ”Haimanalele la Cinema” ce va fi susţinut de Mihai Mărgineanu în data de 2 iunie la Cinema Patria, sunt disponibile în reţeaua VREAU BILET la Unirea Shopping Center, etj.2, Librăria Eminescu ( D’arte Foto), în magazinele EuroGsm, la Sala Palatului, la casa de bilete a cinematografului Patria şi online prin www.vreaubilet.ro.