Concert Mircea Baniciu & Band la Hard Rock Cafe

Apropo.ro / 10.03.2015, 12:00
Concert Mircea Baniciu & Band la Hard Rock Cafe
Alături de trupa sa, Mircea Baniciu revine la Hard Rock Cafe şi promite un spectacol select cu cele mai cunoscute piese din repertoriul său.

Dacă joi, pe 12 martie, Alina Manole aniversează 6 ani de Lună Pătrată, BestMusic Live Concert te invită la Hard Rock Café şi vineri, 13 martie, începând cu ora 22:30, la un concert tare, cu Mircea Baniciu & Band.

Mircea Baniciu este un nume de referinţă în muzică românească, care şi-a început cariera ca solist vocal al trupei Phoenix lansând hituri nemuritoare. Ulterior, şi-a continuat activitatea solo şi a lansat 4 albume, iar după ’90 a fondat trupa Pasărea Colibri, alături de care a scris o nouă poveste de succes. Are la activ 4 albume solo, 6 albume cu Phoenix şi 5 albume cu Pasărea Colibri.

BILETE

Biletele pentru concertul BestMusic cu Mircea Baniciu din Hard Rock Cafe pot fi găsite online exclusiv pe www.iabilet.ro  în reţeaua IaBilet (Mag. Muzică, Uman, Senia şi Perfect Tour) dar şi la Hard Rock Cafe, precum şi în ziua concertului la intrare.

Acestea costă 60 de lei cu loc la masă (fumători sau nefumători, cu sau fără loc) şi 80 de lei VIP cu loc la masă în faţa scenei.

Puncte de vânzare fizice pentru Bucureşti:

– Magazinele UMAN din Băneasa Shopping City (etaj) şi Piaţa Romană (George Enescu 30 colţ cu Magheru lângă Mac)
– Magazinul Muzica de pe Calea Victoriei
– Agenţiile Perfect Tour – Str. Theodor Aman 11 şi Calea Victoriei 100
– Hard Rock Cafe

EXTRA
– Aplicaţia de IOS sau Android iaBilet

Pe iaBilet.ro poţi comanda bilete plătind cu cardul, Paypal sau pe factura Vodafone ori poţi comanda bilete ramburs cu plata cash la livrare prin Fancurier în 24 de ore, oriunde în ţară.

Cumpărarea de bilete de pe iaBilet.ro asigura automat şi rezervarea la masa aşa că nu mai e nevoie să suni la Hard Rock Cafe pentru a primi locuri. Biletele în format electronic pot fi scanate atât printate cât şi de pe tabletă sau smartphone.