Concert Muse cu ocazia premierei mondiale a filmului „World War Z”

De: Gabriela Voicu / 24.05.2013, 17:00
Concert Muse cu ocazia premierei mondiale a filmului
Trupa The Muse va susține un concert live pe 2 iunie, cu ocazia premierei mondiale a filmului "World War Z" în Londra.

Trupa engleză Muse va susține un concert live pe 2 iunie, cu ocazia premierei mondiale a filmului „World War Z” în Londra. Pelicula regizată de Marc Forster îi are în distribuție pe Brad Pitt, Mireille Enos, James Badge Dale și Matthew Fox.

Trupa a anunțat și pe pagina oficială de Facebook că show-ul live va avea loc la Horse Guards Parade Ground din parcul londonez St. James, după premiera filmului din Leicester Square, potrivit un comunicat emis de Paramount Pictures.

Poster „World War Z”

Biletele pentru concert vor fi disponibile marți, pe 28 mai, la ora 09.00, prin intermediul unui link special Ticketmaster, însoțit de un cod disponibil pe site.

Piesele din concert fac parte de pe cel mai recent album al trupei Muse, „The 2nd Law”, și se regăsesc și pe coloana sonoră a filmului.

„World War Z” trailer

„World War Z” („ZIUA Z: APOCALIPSA”), produs de Brad Pitt, Dede Gardner, Jeremy Kleiner si Ian Bryce, este un thriller SF bazat pe romanul lui Max Brooks și redă povestea lui Gerry Lane (Brad Pitt), angajat la ONU, care este nevoit să străbată întreaga lume într-o cursă contracronometru pentru a opri o epdiemie care răstoarnă guverne, răscoală armate și amenință să elimine rasa umană.

Filmul va intra în cinematografe pe 21 iunie 2013, iar în România este distribuit de RoImage.