Concert pentru un fan

Apropo.ro / 25.01.2002, 13:08
Concert pentru un fan
Se numesc Iedera. Practica rock alternativ si sunt sase la numar: Gelu, Andrei, Cristian, Ionut, Mircea si din nou Andrei. Una dintre placerile care ii tine laolalta este aceea de a canta live. Azi asa, maine asa... Pana intr-o zi cand... ce credeti ca si-au spus baietii?

Se numesc Iedera. Practica rock alternativ si sunt sase la numar: Gelu, Andrei, Cristian, Ionut, Mircea si din nou Andrei. Una dintre placerile care ii tine laolalta este aceea de a canta live. Azi asa, maine asa… Pana intr-o zi cand… ce credeti ca si-au spus baietii?

„Ma, ia hai sa facem noi un cadou celui mai infocat fan al nostru!”. Nu avem de unde sti daca ideea asta le-a venit sau nu dupa exemplul celor de la Voltaj. Cert este insa ca baietii au dat un anunt pe site-ul care ii reprezinta (www.phoenix.ro/iedera) iar mesajele electronice au inceput sa curga.

Care mai de care. De pilda, unul dintre fani a gasit de cuviinta sa le ofere in dar celor de la Iedera un nou site, ca semn al fidelitatii sale. In tot cazul, insa, concursul continua.

Prin urmare, daca gustati un atare stil „alternativ”, „Mai tare ca maneaua”, dupa cum se intituleaza albumul baietilor, va puteti pune creativitatea la incercare. In cazul asta, oricine are de castigat, pentru ca baietii vor pune la bataie si o multime de CD-uri, pe langa mai sus mentionatul concert.

SURSA :

Tags: