Concert PERICULOS cu Robbie Williams! Artistul i-a rupt mâna unei fane (VIDEO)

De: Cătălina Matei / 04.07.2014, 10:38
Concert PERICULOS cu Robbie Williams! Artistul  i-a rupt mâna unei fane (VIDEO)
Se ştie că este unul dintre cei mai excentrici artişti din sowbiz-ul internaţional, iar concertele sale sunt spectaculoase. Mai nou, şi periculoase pentru spectatori, căci Robbie Williams i-a rupt mâna unei fane în timpul unui show pe care l-a avut în Newcastle.

În urmă cu o lună, cântăreţul britanic a susţinut un concert pe Metro Radio Arena din Newcastle, iar printre spectatorii din primul rând s-a aflat şi o fană înfocată de 52 de ani, Margaret Nash.

Foto: Hepta

Ceea ce părea a fi cea mai bună ocazie din viaţa ei de a fi a cât mai aproape de cântăreţul ei preferat s-a transformat într-un coşmar. Robbie nu a fost atent, s-a împiedicat şi a căzut chiar peste Margaret. Aceasta s-a ales cu o fractură de braţ şi a fost transportată de urgenţă la spital.

Foto: Hepta

Potrivit femalefirst.co.uk , femeia a fost extrem de afectată de faptul că a pierdut spectacolul. Însă, la scurt timp după incident, fiica lui Margaret i-a transmis pe Twitter lui Robbie Williams următorul mesaj: „Ai căzut peste mama mea şi a ajuns la spital cu mâna ruptă. Nu ţi-ai cerut nici măcar scuze”.

Cu toate acestea, managerul locului în care s-a ţinut concertul a declarat că echipa lui Robbie Williams au contactat-o deja pe Margaret.

Se pare că un fan spune că a filmat  momentul în care Robbie Williams a căzut de pe scenă.

Nu este prima dată când britanicul cade de pe scenă şi îşi loveşte fanii prezenţi la concertele sale. În 2006, în timp ce executa nişte figuri de dans extravagante pe scena din Leeds, Robbie a căzut peste fanii din primul rând. Atunci însă, nimeni nu a fost rănit.