Concert Roger Waters la București: Restricții de trafic între 22-31 august 2013

Apropo.ro / 22.08.2013, 09:49
Concert Roger Waters la București: Restricții de trafic între 22-31 august 2013
Traficul rutier va fi restricționat, începând de joi și până pe 31 august, în zona Pieței Constituției din București, pentru pregătirile necesare concertului "The Wall" care va fi susținut de Roger Waters pe 28 august

Cu ocazia concertului „Roger Waters – The Wall”, în Piața Constituției, Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului și de prevenire a accidentelor în perimetrul destinat spectacolului. Astfel, pentru buna desfășurare a evenimentului se vor institui restricții rutiere în perioada 22 august, orele 00.00 – 31 august, orele 24.00, respectiv limitarea circulației rutiere pe banda I a bretelelor situate pe circumferința Pieței Constituției, către bd-ul Unirii.

De asemenea, în perioada 23 august, orele 00.00 – 30 august, orele 24.00, circulația rutieră va fi restricționată pe banda a IV-a a bretelelor situate pe circumferința Pieței Constituției, către bd-ul Unirii și pe bd-ul Libertății, banda I și II pe sensul de circulație Ministerul de Finanțe către bretea Ministerul Public și banda I de circulație dinspre bretea Ministerul Public către bretea Ministerul de Finanțe.

Totodată, se va închide circulația rutieră pe bd-ul Unirii, între bd-ul I.C. Brătianu și bd-ul Libertății, în Piața Constituției și pe bd-ul Libertății între Calea 13 Septembrie și bd-ul Națiunile Unite, în perioada 26 august, orele 00.00 și 29 august, orele 08.00, cu asigurarea traversării bd-ului Unirii către bd-ul Regina Maria.

afis

Pe de altă parte, Brigada Rutieră a Capitalei solicită conducătorilor de autovehicule să folosească mașinile personale cât mai puțin, pentru a evita blocajele de trafic, și să opteze pentru mijloacele de transport în comun, să nu oprească ori să staționeze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de arena sportivă, să își păstreze calmul și să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate, să respecte semnalele agenților de poliție rutieră care dirijează traficul pentru asigurarea fluenței și recomandările polițiștilor care se află în punctele de deviere și să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de suporteri și să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranța lor, dar și a celorlalți participanți la trafic.

Potrivit sursei citate, participanții la trafic pot folosi ca rute ocolitoare: Calea 13 Septembrie – Bd. Libertății – Piața George Coșbuc -Bd. Regina Maria; Str. Izvor – Str. Hașdeu – Splaiul Independenței; Bd. Unirii – Piața Unirii – Splaiul Independenței – Str. Hașdeu – Str. Izvor – Calea 13 Septembrie.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numărul de telefon 021.9544.

Pregătirile pentru show-ul pe care Roger Waters îl va susține pe 28 august, în București, care se anunță a fi cea mai mare producție muzicală realizată în România, au debutat marți seară în Piața Constituției.

Cei care nu vor să rateze cel mai spectaculos concert al momentului mai au la dispoziție câteva zile pentru a-și achiziționa bilete, din rețeaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului, precum și online, de pe www.myticket.ro.

Roger Waters va avea ca invitați speciali 15 copii români în concertul „The Wall” pe care îl va susține pe 28 august, în Piața Constituției din București, informează organizatorii, Emagic.

Celebra piesă este unul dintre cele mai așteptate momente din show-urile „The Wall”, aceasta fiind cu atât mai specială cu cât Roger Waters o interpretează de fiecare dată alături de copii din țara gazdă, iar România nu va face excepție.

Cei 15 copii au vârste cuprinse între 10 și 15 ani și studiază muzica de la 6 ani, dedicându-și mare parte a timpului cursurilor de pian, chitară și vioară.