Concert Sabaton la Bucureşti: program şi detalii despre acces

Apropo.ro / 19.01.2015, 10:46
Concert Sabaton la Bucureşti: program şi detalii despre acces
METALHEAD vă prezintă primul mare show de metal al anului cu SABATON, Delain, Battle Beast, Aura şi RoadKill Soda, în data de 27 ianuarie 2015, la Arenele Romane.

ACCES

Showul are loc în cort încălzit şi aerisit. Accesul în Arenele Romane se va permite începând cu ora 18.45, iar concertele vor începe la ora 19.00. Concertul se va încheia în jurul orei 23.30. Vor exista culoare separate pentru biletele fizice şi cele electronice.

PROGRAM

o    6:45 PM  – Doors
o    7:00 PM  – RoadKill Soda
o    7:30 PM – AURA
o    8:00 PM – Battle Beast
o    8:45 PM – Delain
o    10:00 PM – SABATON

Norocoşii de la Heroes Circle vor putea ridica afişele gratuite pe baza brăţării primite atunci când intră la concert, după terminarea show-ului Sabaton. Arenele Romane dispun de garderobă.

Fumatul este strict interzis în cort, dar este permis la intrare, pe unde se face accesul, sau afară.

REGULI DE ACCES

În ceea ce priveşte regulile de acces, organizatorii roagă pubicul să nu vină la concert cu următoarele obiecte, acestea fiind interzise:

• sticle, conserve;
• mâncare sau băuturi de orice fel;
• artificii, arme, obiecte periculoase;
• umbrele;
• aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil);
• aparate de înregistrare audio-video.

Organizatorii nu vor stoca şi păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata concertelor.

CATERING ŞI MERCHANDISE

În cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi şi sandviciuri, vânzarea acestora făcându-se pe bază de jetoane. Un jeton va avea preţul de 5 lei, atât cât va fi şi preţul unei beri!

De asemenea, trupele vor veni cu o ofertă bogată de merchandise, iar Sabaton vor prezenta în premieră tricouri făcut special pentru România, în număr foarte limitat… aşa că veniţi devreme să prindeţi unul.

Accesul în spaţiul concertului va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului. Părăsirea perimetrului concertului după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Puteţi ieşi dar nu mai puteţi intra.

Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea invitaţiilor şi vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreţ. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfăşoară astfel de activităţi inclusiv a celor care le cumpără şi de a confisca invitaţiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. Se recomandă achiziţionarea biletelor doar din punctele de vânzare autorizate. Nu s-au făcut invitaţii pentru acest concert aşa că riscaţi să rămâneţi cu banii daţi şi nici să nu intraţi la concert.

Accesul în Heroes Circle se va face pe baza unei brăţări primite la intrare prin cele două puncte de acces din stânga şi dreapta gardului. Menţionăm că spectatorii din Heroes Circle vor avea acces şi în zona de Acces General a concertului.

Tot ca o tradiţie METALHEAD, accesul copiilor sub 10 ani este gratuit şi este permis doar dacă aceştia sunt însoţiţi de unul dintre părinţi, posesor al unui bilet valid.

VEZI AICI DETALII DEPRE BILETE!