Concert special de 1 Decembrie, la Opera Comică pentru Copii

De: Carmen Ulian / 20.11.2014, 11:00
Concert special de 1 Decembrie, la Opera Comică pentru Copii
Sala Mare a Operei Comice pentru Copii va găzdui pe 1 Decembrie, de Ziua Națională, un concert extraordinar susținut de soliștii Operei Comice pentru Copii și tinerii olimpici de la Colegiul Național de Muzică "George Enescu" din București.

Opera Comică pentru Copii va găzdui un concert cu prilejul Zilei Naționale a României, pe 1 Decembrie, la Sala Mare

Oprea Comică pentru Copii organizează un concert special cu ocazia zilei de 1 Decembrie, de Ziua Națională.

Evenimentul va avea loc la Sala Mare a Operei Comice pentru Copii din strada Giulești nr. 16, București, concertul urmând a fi susținut de soliștii operei și de tinerii olimpici de la Colegiul Național de Muzică „George Enescu” din București.

Concertul va începe la ora 17.00, iar prețul unui bilet este de 30 de lei. Biletele pot fi cumpărate și online, de pe bilete.ro.

Ziua Națională a României este prilej de sărbătoare pentru românii de pretutindeni. Este momentul din an când ne raportăm cu emoție la istoria neamului și privim cu speranță spre viitor. Avem tineri talentați, care ne reprezintă cu succes țara la nivel internațional, și este datoria noastră să-i promovăm, să-i susținem și să le aplaudăm rezultatele. Tinerii muzicieni români care au atins performanțe remarcabile merită o sală arhiplină care să le mulțumească prin căldura aplauzelor pentru modul în care aleg să fie ambasadori ai României„, a declarat Felicia Filip, director general al Operei Comice pentru Copii.

Programul concertului extraordinar include lucrări clasice, de mare popularitate, din repertoriul românesc și universal, în interpretarea orchestrei Colegiului Național de Muzică „George Enescu”. Vocilor Operei Comice pentru Copii – Oana Șerban (soprană), Andrei Lazăr (tenor) și Ștefan Schuller (bas) – li se vor alătura tinerii olimpici Paul Răducanu (vioară), Maria Jurcă (vioară) și Alexandra Curcă (violoncel). Conducerea muzicală este asigurată de tânărul dirijor Gheorghe Iliuță.