Concert stil Live Aid, la Sala Polivalenta

Apropo.ro / 22.08.2006, 14:30
Concert stil Live Aid, la Sala Polivalenta
Un concert împotriva discriminarii persoanelor seropozitive, la care vor participa artiști de top, va avea loc la Sala Polivalenta, în 14 septembrie. Imnul concertului, "Love Still Runs Free", interpretat de Alexandra Ungureanu, Andra, Cristina Haiosc de la Impact, Emanuel, Mihaela

Un concert împotriva discriminarii persoanelor seropozitive, la care vor participa artiști de top, va avea loc la Sala Polivalenta, în 14 septembrie.

Imnul concertului, „Love Still Runs Free”, interpretat de Alexandra Ungureanu, Andra, Cristina Haiosc de la Impact, Emanuel, Mihaela Mihai, Mihai Onila, Mihai Traistariu, Nico și Paula Seling, a fost lansat marți, 22 august, se arata într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Single-ul radio „Love Still Runs Free”, lansat de Roton Records, este menit sa aduca în prim-plan un segment stigmatizat al societații – copiii și tinerii seropozitivi – și sa promoveze concertul stil Live Aid, din septembrie.

Single-ul este compus de Brad Vee Johnson, fost solist al trupei Boney M, are un background vocal al corului One Voice Gospel Singers din Suedia și este produs de Andrei Kerestely.

Videoclipul complementar single-ului va fi produs de Dan Fințescu.

Concertul de la Sala Polivalenta va fi transmis de TVR1 în 15 septembrie. Prin teledon, publicul va putea sa doneze fonduri pentru doua fundații caritabile, EveryoneÂ’s Child Romania (Asociația Copiii Tuturor) și Fundația Cuvioasa Paraschiva din Constanța și Slobozia.

Cu sprijinul UNAIDS, al campaniei „Deschide-ți inima” și al unor sponsori, concertul își propune sa contribuie la eliminarea discriminarii și stigmatizarii persoanelor seropozitive din România.

(Ioana Chira; [email protected])
Mediafax