Concert Taxi în „Oraşul cu chef de viaţă”

Apropo.ro / 23.03.2015, 15:00
Concert Taxi în „Oraşul cu chef de viaţă”
Pe 3 aprilie în „Oraşul cu chef de viaţă” concerteaza o trupă cu mare chef de cântat. Trupa Taxi vine pentru prima dată la Beraria H, aducând cu ea o mare parte din hiturile lansate în cei 16 ani de existenţă, umorul şi ironia fină ce au devenit marca trupei.

Trupa Taxi este apreciată pentru texte, mesaje pertinente, muzica bună şi pofta de cântat a celor şapte membri. Fie că e vorba despre viaţă socială şi politică („Strada mea cu-n singur bec”, „Criogenia salveaza România”, „E criza!”), fie că e vorba despre dragoste („Jumătatea mea”, „Mi-e dor şi doare”, „Te văd în toate femeile”), abordarea Taxi este întotdeauna originală.

Taxi este una dintre cele mai iubite şi mai respectate trupe de pop rock din România, având la activ nenumărate hituri, numeroase premii, 8 albume, o participare la Eurovision chiar la început de carieră, concerte proprii în faţa a mii de spectatori şi videoclipuri care au scris istorie („Cele două cuvinte”, „NonStop”, „Eşti iubibilă”).        

BILETE

Biletele pentru concertul TAXI din Beraria H au preţ unic de 30 de lei şi pot fi găsite online exclusiv pe www.iabilet.ro şi în reţeaua de magazine iaBilet (Magazinele Muzica, Uman, Senia şi Perfect Tour), inclusiv în ziua concertului, la intrare.

Puncte de vânzare fizice pentru Bucureşti:

– Magazinele UMAN din Băneasa Shopping City (etaj) şi Piaţa Romană (George Enescu 30 colţ cu Magheru)
– Magazinul Muzica de pe Calea Victoriei
– Agenţiile Perfect Tour – Str. Theodor Aman, Nr. 11 şi Calea Victoriei 100

– Aplicatia de IOS şi Android IaBilet valabilă în AppStore respectiv GooglePlay.
– de pe varianta de mobile IaBilet – m.iabilet.ro.

Un eveniment Gala powered by BestMusic Live Concerts şi Magic FM.

Pagina evenimentului pe Facebook: www.facebook.com/events/466960666790255/

Pagina oficială Taxi pe Facebook: www.facebook.com/trupaTAXI.