Concert TAXI, pe 19 martie, în Hard Rock Cafe din Bucureşti

Apropo.ro / 13.03.2015, 15:00
Concert TAXI, pe 19 martie, în Hard Rock Cafe din Bucureşti
BestMusic te invită la Hard Rock Cafe, joi, 19 martie, începând cu ora 21:30, la un nou concert susţinut de trupă TAXI cu un setlist pe măsură !

TAXI este o trupă de pop/rock cu renume pe piaţa muzicală românească. Fondată în 1999, Taxi alături de al său carismatic solist, Dan Teodorescu, a reprezentat România la Eurovision  cu cântecul Luna, moment ce i-a adus şi renumele printre ascultătorii romani.

Tot în anul 2000 au lansat şi albumul Trag un claxon, un succes la acel moment în industria muzicală de la noi, mai ales datorită hit single-ului Jumătatea mea. În 2004 a apărut albumul Politica, un material satiric remarcat prin piesă Aici sunt banii dumneavoastră.

În 2007 apare albumul Romantică, ce conţine 12 piese de dragoste dar şi multe colaborări cu nume precum Cheloo, Dax, Mihaela Rădulescu şi mulţi alţii.

Din 2009 încoace, Taxi a susţinut numeroase concerte în ţara dar şi afară iar cel mai recent album, Cele două cuvinte, a fost cântat de-a lungul şi de-a latul ţării şi datorită single-ului care dă numele albumului.

BILETE

Biletele pentru concertul TAXI din Hard Rock Cafe pot fi găsite online exclusiv pe www.iabilet.ro, dar şi la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului la intrare.

Acestea costă 60 de lei cu loc la masă şi 80 de lei VIP cu loc la masă în fata scenei

Puncte de vânzare fizice pentru Bucureşti:

– Magazinele UMAN din Băneasa Shopping City (etaj) şi Piaţa Romană (George Enescu 30 – colţ cu Magheru)
– Magazinul Muzica
– Agenţiile Perfect Tour – Str. Theodor Aman nr. 11 şi Calea Victoriei 100
– Hard Rock Cafe

– Aplicaţia de IOS şi Android IaBilet valabilă în AppStore respectiv GooglePlay.
– de pe varianta de mobile IaBilet – m.iabilet.ro

Cumpărarea biletelor de pe www.iabilet.ro asigură automat şi rezervarea de locuri la masa, scăpându-te de drumul până la locaţie sau de un telefon pentru rezervare. Acestea se aloca în funcţie de cumpărarea biletelor aşa că dacă îţi cumperi bilet mai repede prinzi cele mai bune locuri!

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de MAGIC FM!