Concerte anulate pe bandă rulantă

De: Marian Andrei / 08.10.2013, 09:40
Concerte anulate pe bandă rulantă
Concertele artiștilor Johny Logan și Haddaway, care urmau să aibă loc în capitală pe 16 și, respectiv, 20 noiembrie au fost anulate.

Johnny Logan, cunoscut la nivel internațional sub denumirea „Mister Eurovision”, urma să susțină un concert la Sala Palatului din București, pe 16 noiembrie.

Meteo în București și în alte orașe pe vremea.apropo.ro

Din cauza unor probleme care țin de disponibilitatea sălii, organizatorii sunt nevoiți să anuleze concertul. Persoanele care deja au achiziționat bilete pentru concertul din București au la dispoziție două variante: pot alege să primească înapoi banii pe bilete sau le pot schimba cu tichete la alte concerte organizate de Project Events (BZN – 25 octombrie, Demis Roussos – 5 decembrie, Scorpions – 14 decembrie, Jose Carreras – 15 decembrie).

Și concertul pe care cântărețul pop-dance Haddaway ar fi trebuit să îl susțină la București, pe 20 noiembrie, a fost anulat.

Haddaway a cucerit topurile din întreaga lume cu hitul „What Is Love”, lansat în 1993. În decursul primului an de la lansare, single-ul a fost vândut în 900.000 de exemplare în Germania și 400.000 de exemplare în Marea Britanie. Până la sfârșitul acelui an, piesa a înregistrat vânzări de 2,6 milioane de unități la nivel mondial.

Organizatorii îi invită pe cei care deja au achiziționat bilete să recupereze contravaloarea acestora din punctele de vânzare sau de la sediul companiei de ticketing de la care au fost cumpărate.