Concertele anului 2015, la București

De: Carmen Ulian / 01.01.2015, 17:00
Concertele anului 2015, la București
Anul 2015 se anunță a fi unul plin de evenimente pe scena muzicală din România, artiști internaționali, îndrăgiți de publicul român, urmând să concerteze în premieră la București. André Rieu, Robbie Williams, Marc Anthony și OneRepublic sunt doar câteva dintre numele mari anunțate până în prezent.

Cântărețul britanic Robbie Williams va susține un concert în România în 2015, potrivit Sorinei Burlacu, proprietarul companiei Events, unul dintre organizatorii de concerte și spectacole de anvergură din țara noastră. Până în acest moment nu se știe cine va organiza concertul, însă show-ul va avea loc în Piața Constituției din București, aceasta fiind solicitarea făcută de managementul artistului.

De asemenea, Thomas Anders, fost membru al duoului pop german Modern Talking, va susține un concert la Sala Palatului din București, pe 24 ianuarie 2015. Thomas Anders va veni la București alături de formația sa, aceasta fiind pentru a doua oară când cântărețul va concerta pentru fanii români. „Cheri, Cheri Lady”, „You’re my heart, you’re my soul”, „Sexy sexy lover”, „You are not alone”, „No face, no name, no number”, „Brother Louie” și alte hituri vor putea fi ascultate live la București.

În urmă cu doi ani, cântărețul spaniol David Bisbal le-a promis celor peste 4.000 de fani care l-au aplaudat la Sala Palatului că va reveni în România cu un nou concert. Astfel, cântărețul de muzică latino va susține un concert în România, la Sala Palatului din București, pe 18 martie 2015, iar cântăreața Mariza, supranumită „regina muzicii fado”, va concerta din nou în România, la Sala Palatului din București, pe 24 martie 2015.

Duoul suedez Roxette va concerta, pe 17 mai 2015, la Arenele Romane din București, aceasta fiind cea de-a doua vizită a trupei în capitala României, după concertul susținut în 2011, iar OneRepublic, una dintre cele mai iubite trupe pop-rock ale momentului, va concerta pentru prima dată în România, la Arenele Romane din București, pe 4 iunie 2015. Concertul de la București face parte din turneul de promovare a celui mai recent album al formației, intitulat „Native”.

Citește mai multe detalii pe Mediafax