Concertele lui Iglesias vor începe mai târziu, din cauza caniculei

Apropo.ro / 19.07.2007, 19:54
Concertele lui Iglesias vor începe mai târziu, din cauza caniculei
Concertele pe care cântarețul Julio Iglesias urmeaza sa le susțina în turneul sau din România au fost reprogramate pentru ora 21.45 din cauza caniculei, informeaza organizatorii evenimentelor. Dupa ce a concertat la Sibiu pe 16 iulie, Iglesias va cânta la Timișoara pe

Concertele pe care cântarețul Julio Iglesias urmeaza sa le susțina în turneul sau din România au fost reprogramate pentru ora 21.45 din cauza caniculei, informeaza organizatorii evenimentelor.

Dupa ce a concertat la Sibiu pe 16 iulie, Iglesias va cânta la Timișoara pe 19 iulie, Bacau – 22 iulie, București – 25 iulie și Constanța – 28 iulie.

Julio Iglesias a sosit, miercuri seara, pe Aeroportul Internațional Timișoara, si a mers direct spre hotelul de patru stele, La Ressidenza, în care a stat și Shakira, în 2006. Iglesias s-a întâlnit cu autoritațile locale, joi, si a primit un cadou simbol al județului Timiș – o statueta în forma de leu, din partea Consiliului Județean Timiș. Concertul lui Julio Iglesias de la Timișoara începe joi seara, de la ora 21.45, cu 45 de minute mai târziu fața de ora anunțata inițial – 21.00.

Turneul din România, intitulat „Romantic Classics”, va continua la Bacau, București și Constanța.

Biletele pentru concertele sale au prețurile stabilite între 50 și 350 de lei. La București, unde artistul va concerta pe stadionul Cotroceni, va exista și o categorie VIP, unde biletele au prețul de 500 de lei.

În anul 1999, Julio Iglesias a mai susținut un concert la București, tot pe stadionul Cotroceni, la care au participat peste 25.000 de spectatori.

Mediafax

Tags: