Concertele lunii februarie în București: Toto Cutugno, Ravi Coltrane, Fink și Loredana

De: Carmen Ulian / 01.02.2015, 11:00
Concertele lunii februarie în București: Toto Cutugno, Ravi Coltrane, Fink și Loredana
Toto Cutugno, cunoscutul interpret al pieselor "L'Italiano", "Serenata" și "Insieme: 1992", va susține un concert la Sala Palatului, iar muzicianul de jazz Ravi Coltrane, fiul legendarului John Coltrane, va urca pe scena Sălii Radio, în februarie, când, în București, vor mai cânta Loredana și Fink.

Toto Cutugno revine în România, la Sala Palatului din Capitală, într-un show unic, alături de Orchestra Simfonică București, care va oferi evenimentului un plus de valoare, exuberanță și energie.

De asemenea, Ravi Coltrane, fiul legendarului John Coltrane, unul dintre cei mai de seamă improvizatori din generația actuală de muzicieni de jazz, va concerta, la Sala Radio din Capitală, în turneul european de promovare a celui mai recent album al său, „Spirit Fiction”.

Totodată, bucureștenii se vor putea bucura, în luna februarie, și de show-urile pe care le vor susține Fink și Loredana.

Lista concertelor lunii februarie în București:

4 februarie

Fink – The Silver Church (20.00)

Recital integrala sonatelor de Beethoven pentru pian și vioară: Valentin Gheorghiu și Gabriel Croitoru – Sala Radio (19.00)

5 februarie

Loredana & Agurida Band – Tribute (20.30)

Omul cu șobolani – Club Control (21.00)

Mai multe detalii pe Mediafax