Concertele verii în România

Apropo.ro / 23.06.2012, 07:00
Concertele verii în România
Se anunţă o vară fierbinte, cu muzică bună şi distracţie, atât în Bucureşti, cât şi pe litoral!


Julio Iglesias, din nou în România
Celebrul Julio Iglesias revine în România, unde va susţine un concert pe
30 iunie la Zone Arena din Bucureşti. „Baila Morena”, „Agua dulce, agua sala”, „Guantanamera”, „La Carretara” şi multe alte melodii cunoscute din repertoriul artistului vor încânta din nou fanii români, care pentru a-şi vedea idolul vor scoate din buzunar sume cuprinse între 100 şi 900 lei.


Intrare liberă la concertul Jessie J
Una din cele mai tari cântăreţe britanice din ultimul an vine în România. Jessie J va concerta pe plaja din Mamaia pe 28 iulie in cadrul Orange Summer Party. Jessie J a lansat hit dupa hit, piesele „Price tag”, „Do it like a dude”, „Nobody’s perfect” sau „Domino” făcând-o celebră în toată lumea. Show-ul artistei se anunţă a fi unul incendiar. Tot pe 28 iulie 2012 pe scena Orange Summer Party va urca şi Example, un alt obişnuit al topurilor muzicale britanice. La acest eveniment intrarea este liberă.


Lady Gaga pe Naţional Arena
Controversata cântăreaţă Lady Gaga e aşteptată să-şi facă apariţia pentru prima oară în România în această vară. Gaga va concerta pe 16 august 2012 pe Arena Naţională. Concertul din România al artistei este cel de-al doilea show confirmat în turneul său european, după cel din Bulgaria, acestea fiind de altfel singurele ţări din sud-estul Europei incluse în turneul mondial „The Born This Way Ball”. Preţul unui bilet este curpins între 150 şi 475 lei, acestea fiind disponibile la mai multe categorii, în funcţie de distanţa faţă de scenă. Locurile în număr limitat de la tribuna oficială, cu fotolii de piele, se vând la preţul de 695 lei. In cadrul acestui nou turneu, Lady Gaga va interpreta atât hit-urile de pe cel mai recent album, „Born This Way”, cât şi piese de pe albumele „The Fame” şi „The Fame Monster”. Concertele din Europa vor fi deschise de trupa The Darkness, reunită recent, şi de Lady Starlight.


Michel Telo concertează la Mamaia pe 150.000 de euro?
„Ai Se Eu Te Pego” se aude în august pe plaja la Mamaia! Interpretul celebrei piese care a făcut furori printre fotbalişti şI nu numai va susţine un concert în această vară pe litoralul românesc. Michel Telo va concerta pe 19 august 2012 într-un club din Mamaia, iar la concert sunt aşteptaţi aproximativ 15.000 de spectatori. Deocamdată nu se ştie încă preţul biletelor pentru concertul lui Michel Telo, dar se vehiculează că suma pentru care artistul ar veni să concerteze la Mamaia este de 150.000 de euro.


Lenny Kravitz cântă în Piaţa Constituţiei
Lenny Kravitz este unul dintre cei mai influenţi muzicieni rock ai tuturor timpurilor. Artistul este în plin turneu internaţional de promovare a noului său album şi revine la Bucureşti, pentru a susţine un concert pe 28 septembrie, în Piaţa Constituţiei, în cadrul turneului „Black and White America”. Biletele pentru acest concert costă 111,83 lei (Normal Circle), 170,40 lei (Golden Circle) – preţ promoţional până la 1 august şi 298,20 lei (VIP) – preţ normal. Cunoscut pentru piese ca „Fly Away”, „Are You Gonna Go My Way” sau „I Belong To You”, Lenny Kravitz a vândut în cei mai bine de 20 de ani de carieră peste 35 de milioane de albume la nivel mondial.

Seal revine la Bucureşti
Celebrul cantăreţ şi compozitor britanic Seal revine la Bucureşti pentru a-şi promova cel mai recent material de studio, „Soul 2”, într-un concert care va avea loc pe 27 noiembrie, la Sala Palatului. Biletele s-au pus deja în vânzare, iar cel mai scump nu depăşeşte suma de 500 lei. Seal este cunoscut datorită hiturilor pe care le-a lansat în cei peste douăzeci de ani de carieră şi în special pentru piesa „Kiss from a Rose”, care a figurat pe coloana sonoră a filmului „Batman Forever” (1995). Artistul a obţinut până acum cu trei premii Grammy!

Dana Popa