Concertul AC/DC – „o escrocherie premeditata”

Apropo.ro / 15.04.2009, 16:49
Concertul AC/DC -
Asa-zis-ul concert AC/DC de pe 31 mai pare o frauda orchestrata de catre un organizator fantoma - Play Cool

Asa-zis-ul concert AC/DC de pe 31 mai pare o frauda orchestrata atent de catre un organizator fantoma – Play Cool, firma infiintata in urma cu mai putin de o luna.

Argumente: anuntul cu venirea trupei apare duminica (12 aprilie), afisele apar luni, iar marti comunicatul amanarii festivalului si reactia oficiala a trupei AC/DC.

Andrei Tuturuga, reprezentantul companiei de ticketing pentru acest eveniment – Ticketpoint -, a declarat ca "daca schema le-ar fi iesit, organizatorii asa-zisului eveniment, cei de la Playcool ar fi obtinut trei milioane de euro".

El a precizat ca, desi de la anuntul concertului AC/DC in festivalul Bucharest Rock Arena au fost vandute 8.000 de bilete, banii pentru acestea, circa 250.000 de euro, nu au fost virati catre organizatorul Playcool. "Am avut si noi unele suspiciuni, si, in plus, Marcel Avram, detinatorul drepturilor pentru AC/DC in Europa de Est, ne-a informat ca artistii nu vor canta in Romania", a explicat Tuturuga, care a admis totusi ca a virat 10.000 de euro in contul Playcool, acesti bani fiind "paguba" pe care Ticketpoint va incerca sa o recupereze printr-un proces impotriva celor de la Playcool.

Citeste mai mult despre "teapa secolului" in show business in romania, la Mediafax.