Concertul Anastacia de la Bucureşti, reprogramat

De: Nicoleta Nicolae / 23.06.2015, 10:42
Concertul  Anastacia de la Bucureşti, reprogramat
Din motive independente de voinţa organizatorilor, concertul Anastacia, anunţat iniţial la Sala Palatului din Bucureşti, pentru data de 29 iunie, a fost reprogramat pe 4 noiembrie, de la ora 20.00, în aceeaşi locaţie.

Admiratorii artistei care au achiziţionat bilete pentru concertul din data de 29 iunie sunt rugaţi să păstreze tichetele, întrucât acestea rămân valabile pentru concertul reprogramat în noiembrie.

Toate persoanele care vor alege să păstreze biletele pentru evenimentul din toamnă vor primi din partea organizatorului un bilet gratuit la concertul sopranei EMMA SHAPPLIN, eveniment ce ce va avea loc pe 30 octombrie la Sala Palatului din Bucureşti.  Persoanele interesate vor putea intra în posesia biletului gratuit prin prezentarea biletului ANASTACIA la intrarea cu numărul 10 (presa) a Sălii Palatului, cu o ora înainte de începerea concertului Emma Shapplin. 

Totodată, persoanele care doresc recuperarea contravalorii biletelor sunt rugate să se adreseze punctelor de vânzare de la care au fost achiziţionate. Returnarea banilor se va efectua în termen de 45 de zile, respectiv în perioada 29 iunie – 12 august 2015.

Organizatorii le adreseaza scuze tuturor cumpărătorilor de bilete, precum şi partenerilor media şi colaboratorilor pentru eventualele neplăceri cauzate.