Concertul aniversar Iris – 35 de ani: accesul se va face de la ora 18.00

Apropo.ro / 22.06.2012, 09:16
Concertul aniversar Iris - 35 de ani: accesul se va face de la ora 18.00
Accesul la concertul Iris - 35 de ani, care va avea loc vineri, de la ora 20.00, în Piața Constituției din Capitală, se va face începând cu ora 18.00, prin 25 de porți.

Trupa Iris aniversează 35 de ani de carieră muzicală printr-un concert de neuitat. Evenimentul are loc astăzi, de la ora 20.00, în Piața Constituției din București.

Accesul se va face începând cu ora 18.00 din Bulevardul Libertății, prin două puncte unde vor fi montate în total 25 de porți.

Publicul va putea intra în zona de concert din Bulevardul Libertății – pe partea dinspre Calea 13 Septembrie (10 porți) și cea dinspre Bulevardul Națiunilor Unite (15 porți).

Accesul mijloacelor auto se va face prin punctul de acces din Bd. Unirii – Piața Regina Maria, sensul dinspre Piața Unirii, numai de către firma de pază, cu permis de acces eliberat de organizator.

Peste 100 de jandarmi din Jandarmeria Capitalei vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la concertul aniversar al trupei Iris.

Concertul marchează și lansarea celui mai nou album marca Iris, care va include șapte piese noi și șapte piese vechi. Piesele vechi au fost alese de fanii Iris, pe site-ul oficial al formației, astfel că pe albumul aniversar vor fi incluse „Floare de Iris”, „Strada ta”, „Trenul fără naș”, „Somn bizar”, „Baby”, „Pe ape” și „Noaptea”.

Citește mai multe detalii despre concertul aniversar Iris, pe Mediafax.ro