Concertul aniversar „Iris – 35 de ani” va avea loc în Piața Constituției

De: Marian Andrei / 13.06.2012, 14:30
Concertul aniversar
Concertul, care va avea loc pe 22 iunie, a fost mutat de pe Național Arena, unde fusese programat inițial, pentru că organizatorii show-ului nu ar fi putut să schimbe gazonul la timp pentru Supercupa României, de pe 14 iulie.

Organizatorul concertului, Dorian Ciubuc de la Fun Time Production, a spus că nu ar fi avut timp suficient să schimbe gazonul pe zona unde ar fi fost amplasată scena, în vederea desfășurării meciului de fotbal. Gazonul respectiv trebuia adus din Slovacia, de la furnizorul unic acceptat.

„Am decis să mutăm concertul la Piața Constituției, iar cu sprijinul Primăriei am reușit să facem asta foarte repede”, a mai spus acesta.

Organizatorul a mai precizat că biletele deja achiziționate pentru concertul trupei Iris își păstrează valabilitatea și vor fi astfel alocate pentru Piața Constituției: se păstrează Tribuna VIP și zonele A și B, în timp ce biletele pentru tribună și Golden Circle vor fi valabile la zona Golden Circle, din noul loc de desfășurare.

Iris promite la concertul care celebrează 35 de ani de activitate a formației, atât trei ore de show muzical, cât și proiecții speciale pe un ecran de 60/ 6 metri. Invitații speciali ai trupei la acest concert sunt soprana Felicia Filip și Puya.

Cu această ocazie, va fi lansat și noul album al trupei, care va include șapte piese noi și șapte piese vechi: „Floare de Iris”, „Strada ta”, „Trenul fără naș”, „Somn bizar”, „Baby”, „Pe ape” și „Noaptea”.