Concertul Depeche Mode la Bucuresti s-a amanat!

De: Dragos Tanase / 14.05.2009, 18:55
Concertul Depeche Mode la Bucuresti s-a amanat!
Depeche Mode nu mai canta in Romania, dar organizatorii romani au gasit o alternativa pentru biletele cumparate la concert!

Trupa Depeche Mode a anuntat oficial ca spectacolul pe care urma sa-l sustina la Bucuresti, in data de 16 mai, nu va mai avea loc la data stabilita. Acesta este cel de-al treilea concert din turneul “Tour of the Universe” amanat de catre trupa, dupa Atena si Istanbul.

De asemenea, si concertele de la Sofia (18 mai), Belgrad (20 mai) si Zagreb (21 mai) sunt amanate pana la date ce vor fi comunicate ulterior. Trupa Depeche Mode a transmis fanilor ca regreta situatia si ca spera ca starea de sanatate a lui Dave se va imbunatati repede. Mai multe vesti privind programul turneului urmeaza a fi facute publice in curand.

Dupa ce Dave Gahan, solistul Depeche Mode, a fost spitalizat de urgenta la Atena, marti 12 mai, suspectat de gastroenterita, trupa a anulat concertul pe care urma sa il sustina in capitala Greciei. Miercuri (13 mai) dupa-amiaza, trupa a anuntat ca si spectacolul programat pentru Istanbul pentru ziua de 14 mai va fi amanat.

Emagic – organizatorul show-ului de la Bucuresti – si reprezentantii trupei au sperat pana in ultimul moment ca starea de sanatate a lui Dave Gahan se va imbunatati si solistul va putea sa urce din nou pe scena pentru concertul de la Bucuresti.

GALERIE FOTO DIN PARCUL IZVOR (FOTO: COSMIN BARARU)

Parcul Izvor

“Ne pare rau ca trupa nu va mai putea sustine acest concert la data stabilita, speram doar ca Dave sa-si revina cat mai repede. Sunt intr-adevar momente mai dificile, in primul rand pentru membrii Depeche Mode, dar suntem siguri ca fanii din Romania inteleg situatia si sunt alaturi de Dave si de trupa. In acest moment ne aflam in legatura cu agentul turneului pentru reprogramarea concertului”, a declarat Laura Coroianu, Director executiv Emagic.

In cazul reprogramarii concertului, noua data va fi comunicata ulterior, biletele achizitionate pentru data de 16 mai urmand a ramane valabile pentru noua data.

Daca cei care si-au cumparat bilet nu pot sau nu doresc sa participe la eveniment la noua data, isi pot recupera banii de la punctul de vanzare de la care s-a achizitionat biletul, incepand de miercuri, 20 mai. Va fi rambursata doar suma reprezentand pretul biletului pe care cumparatorul il poate prezenta ca fiind intact si valid, intr-un interval de 12 saptamani de la aceasta data, detaliile urmand a fi comunicate pe site-urile www.emagic.ro, www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro!

Depeche Mode – Free Love:

Suntem alaturi de toti fanii care asteptau cu nerabadare concertul si se simt dezamagiti in aceste momente, regretam alaturi de ei ca nu ne vom mai putem bucura de prezenta Depeche Mode in acest weekend. Pana avem vesti noi privind starea de sanatate a lui Dave si o confirmare asupra reprogramarii concertului, ne dorim sa putem compensa macar in parte tristetea fanilor, oferindu-le posibilitatea de a opta pentru concertele din cadrul B’ESTFEST, la tarife speciale!”, a declarat Laura Coroianu. Pentru cei care isi doresc acest lucru, schimbarea biletului de concert cu bilete valabile pentru B’ESTFEST este posibila astfel:

– un bilet in valoare de 190 lei poate fi schimbat cu un bilet valabil pe cele trei zile de B’ESTFEST (2,3, si 4 iulie – economie de 80 lei)

– un bilet in valoare de 120 lei poate fi schimbat poate fi schimbat cu un bilet valabil pe o zi de B’ESTFEST, la alegere (Ziua Zero – 1 iulie, 2 iulie, 3 iulie, 4 iulie, la alegere – economie de 10 lei fata de pretul de pre-sale, 30 lei fata de pretul de intrare)

– un bilet in valoare de 100 lei poate fi schimbat cu un bilet valabil pe Ziua Zero (1 iulie, economie de minim 30 lei)

– un bilet in valoare de 360 lei poate fi schimbat cu un bilet valabil pe cele trei zile de B’ESTFEST, plus Ziua Zero sau AFTERSHOCK, la alegere (2 iulie, 3 iulie, 4 iulie si 1 iulie sau 5 iulie – economie de minim 40 lei)

Cei interesanti pot afla mai multe detalii despre modalitatile de preschimbare cu bilete B’ESTFEST pe site-urile www.emagic.ro, www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro.

 Anuntul anularii concertului din Atena: