Concertul Loredanei va avea două reprezentaţii

Apropo.ro / 13.11.2013, 11:19
Concertul Loredanei va avea două reprezentaţii
Loredana a anunţat că show-ul "Magic" programat pe 23 noiembrie la Sala Palatului din Bucureşti va fi reluat, la cererea publicului, pe 24 noiembrie, în acelaşi loc.

„Vor fi două seri cu adevărat magice, de la ora 20.00 şi vă aştept ca şi când”, a spus Loredana. Şi Cornel Ilie, de la Vunk, va fi alături de ea la Sala Palatului, unde vor cânta împreună piesa „Nu ştiu cine eşti”.

Şi, ca să facă o introducere frumoasă pentru concert, cei doi artişti au interpretat la „Alarma” de la ProFM, live, noua lor piesă.

Supusă unui test fulger de întrebări la foc încrucişat, Loredana a mai dezvăluit la „Alarma” ProFM ce munci i-ar pune să facă pe colegii de la „Vocea României”, dacă ar fi regină: „Pe Brenciu l-aş pune să îmi remaieze ciorapii, pe Smiley, să facă un duet cu Miley (Cyrus) şi pe Moga l-aş face jucăria mea de pluş”.

Întrebată cu ce obiecte i-ar asocia pe colegii juraţi, Loredana a răspuns: „Brenciu ar fi obiect sexual, Marius Moga – ursuleţul de pluş, v-am spus, am un fetiş, iar Smiley – «Wrecking balls», dacă tot face duet cu Miley. Smiley şi Miley”.