Concertul lui Britney Spears, interzis minorilor (POZE & VIDEO)

Apropo.ro / 04.03.2009, 17:30
Britney Spears a "aruncat in aer" New Orleans Arena printr-un show cu accente sado-maso si costume provocatoare.

Primul concert din turneul mondial al lui Britney Spears, "The Circus Starring Britney Spears", a avut un succes nebun la public.

De ce? Nu neaparat pentru ca artista a revenit pe scena muzicala dupa o pauza de cinci ani, ci pentru ca show-ul ei a avut suficienta incarcatura erotica, pentru a "arunca in aer" New Orleans Arena din Louisiana.

Controversatul blogger Perez Hilton a participat la primul concert de revenire al lui Britney si s-a declarat uimit de curajul cu care artista si-a dus spectacolul pana la capat.

Insa, surpriza, Britney nu canta nicio nota pe parcursul setlist-ului de 20 de melodii, ea multumindu-se cu o coregrafie exploziva, pe ritmuri de… playback.

Oricum, Britney a pus in scena un show care a vorbit de la sine. Cu puternice accente sado-maso, concertul din New Orleans le-a facut pe fetele de la Pussycat Dolls sa para calugarite.

Costumele kinky ale artistei s-au imbinat cu jocul scenic senzual si cu diverse jucarii erotice si accesorii metalice, care l-ar face inaccesibil persoanelor sub 18 ani.

Spectacolul a fost impartit in patru acte, iar producator a fost cel care se ocupa si de turneele cantaretei Kylie Minogue.

CITESTE SI "Britney Spears ofera playback si circ, in turneul Circus!"

 

NU RATA GALERIA FOTO DE LA CONCERT!

Britney Spears vs. The Pussycat Dolls

Imagini: The Sun Â