Concertul lui Lady Gaga din România, mutat în Piața Constituției

De: Gabriela Voicu / 30.07.2012, 16:40
Concertul lui Lady Gaga din România, mutat în Piața Constituției
Concertul lui Lady Gaga a fost mutat în Piața Constituției, show-ul fiind programat ințial pe Arena Națională. Data concertului va rămâne acceași, 16 august 2012.

Live Nation și Emagic au anunțat mutarea concertului lui Lady Gaga în Piața Constituției, show-ul fiind programat ințial pe Arena Națională. Data concertului va rămâne acceași, 16 august 2012.

Decizia a fost luată pentru că pregătirile pentru show necesită mai mult timp decât cel preconizat inițial, ceea ce ar fi afectat meciul de fotbal FC Dinamo – FC Barcelona, programat cu câteva zile înainte de concert.

Set-up-ul evenimentului în noua zonă va include locuri în tribune, acestea fiind adaptate la categoriile de bilete vândute deja pentru Arena Națională, și renumerotate corespunzător. Se vor păstra categoriile de preț anunțate inițial pentru biletele cu loc, acestea urmând a fi însă dispuse mai apoape de scenă. Nici pe gazon categoriile de bilete nu vor suferi modificări.

Lady Gaga

Noul amplasament va permite ca începând de mâine, 31 iulie, să fie disponibilă o nouă categorie de bilete, în picioare – „Gazon C”. Aceste bilete vor putea fi achiziționate la prețul de 70 de lei, până pe data de 6 august, 90 de lei până pe 15 august inclusiv, și 110 lei în ziua evenimentului, la intrare.

Detalii și informații despre bilete și renumerotările pentru biletele cu loc vor fi disponibile pe www.MyTicket.ro.