Concertul lui Lenny Kravitz de la București, amânat pentru 2013

Apropo.ro / 23.08.2012, 10:30
Concertul lui Lenny Kravitz de la București, amânat pentru 2013
Concertul lui Lenny Kravitz de la București, din Piața Constituției, ce ar fi trebuit să aibă loc pe data de 28 septembrie 2012, va fi amânat pentru anul viitor, anunță managementul artistului Gala MGMT & PR.

Managementul lui Lenny Kravitz a anunțat că artistul nu-și mai poate onora contractele din această perioadă, mai bine zis turneul european „Black and White America!”, pe care urma să îl susțină în această toamnă. Cel mai probabil concertele se vor amâna pentru 2013.

Lenny Kravitz este implicat într-un proiect cinematografic, „The Butler”, în care deține un rol cheie. Filmările se vor extinde către această toamnă, iar el este obligat să rămână în SUA până la finalizarea filmului.

Biletele vândute vor fi valabile pentru data ce urmează să fie programată în cursul anului viitor. De asemenea, contravaloarea lor poate fi recuperată de la punctele de vânzare de unde au fost achiziționate, începând cu data de 23 august și până pe 28 septembrie anul acesta.

Potrivit organizatorilor concertului bucureștean, Lenny Kravitz le cere scuze fanilor săi și este nerăbdător să revină la București în 2013.

Lenny Kravitz a mai concertat la București, în iulie 2008.