Concertul lui Marc Anthony la București a fost amânat!

De: Dragos Tanase / 17.03.2014, 16:45
Concertul lui Marc Anthony la București a fost amânat!
Marc Anthony și-a amânat turneul european, iar concertele care urmau să aibă loc la Moscova, Kiev, Istanbul și București, au fost reprogramate pentru anul viitor.

Astfel, concertul Marc Anthony de la București se va desfășura în data de 31 martie 2015, în aceeași locație, la Sala Palatului.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

Biletele puse în vânzare pentru concertul care ar fi trebuit să se desfășoare pe 19 mai, își păstrează valabilitatea pentru evenimentul care va avea loc anul viitor.

De asemenea, doar cei care vor opta pentru păstrarea biletelor, vor avea ocazia să-l întâlnească pe artist, la evenimentul „After-Party Marc Anthony”, ce se va desfășura într-un club din București, locația petrecerii fiind anunțată la o dată ulterioară.

În situația în care clienții vor dori să își recupereze contravaloarea biletelor, aceștia se pot adresa agenției de ticketing Vreau Bilet, începând cu data de 31 martie 2014.

Motivul amânării concertului?

În urma incidentelor violente care au zdruncinat Ucraina, mai mulți artiști internaționali, printre care Depeche Mode și Marc Anthony, au decis să anuleze concertele programate în zona de conflict precum și în țările din vecinătate.