Concertul Maluma de la Bucureşti. Cât costă biletele? Totul despre festivalul El Carrusel – FOTO&VIDEO

De: Cristiana Trifu / 08.05.2018, 16:09
Concertul Maluma de la Bucureşti. Cât costă biletele? Totul despre festivalul El Carrusel -  FOTO&VIDEO
Cântăreţul de reggaeton columbian Maluma, autorul hitului "Felices los 4", va concerta la Bucureşti pe 30 iunie, în cadrul turneului de promovare a celui mai recent album al său, "F.A.M.E", lansat anul acesta.

Artistul latino al momentului, Maluma, vine in Bucuresti, pe 30 iunie, in prima zi a celui mai mare festival de muzica latino din Romania, El Carrusel. Evenimentul va avea loc in perioada 30 iunie – 1 iulie, la Romexpo.

El Carrusel este primul eveniment organizat vreodata in Romania, unde, de la an la an, nume mari ale pietei internationale de muzica vor urca pe aceeasi scena. In cele doua zile ale festivalului, vor mai concerta Juan Magan, Robin Schulz, Andra, Fly Project, Mandinga, Richy B si Whats UP.

Un alt invitat international care va urca pe scena de la Romexpo este Juan Magan. Producator-cantaret si DJ de origine spaniola, a devenit cunoscut in lume pentru muzica lui electro/latino. A colaborat cu artisti de top precum Don Omar, Selena, Nelly Furtado, Pitbull, Paulina Rubio si multi altii.

Cat costa biletele?

Exista trei categorii de abonamente pentru festivalul El Carrusel, toate incluzand accesul in ambele zile ale evenimentului. Cele de acces general pornesc de la 220 lei, golden circle de la 300 lei, iar cele VIP, de la 750 lei.

Maluma şi-a lansat primul album de studio, „Magia”, în 2012. Videoclipul single-ului „Obsesión” de pe acest album a înregistrat 184 de milioane de vizualizări pe platforma YouTube.

Cel de-al doilea album, „Pretty Boy, Dirty Boy”, a fost lansat la sfârşitul lui 2015 şi conţine elemente de reggaeton, pop şi urban music. Single-urile „Borró Cassette”, „El Perdedor” şi „Sin Contrato” au intrat în Top 10 Billboard Hot Latin Songs.

În 2016, a colaborat cu artiştii Thalía, Ricky Martin şi Shakira.

De-a lungul carierei a primit mai multe nominalizări la premii importante, printre care MTV Europe Music Award, precum şi Billboard Music Awards.