Concertul Red Hot Chili Peppers: bilete suplimentate și restricții de trafic

De: Gabriela Voicu / 31.08.2012, 10:10
Membrii trupei Red Hot Chili Peppers au sosit ieri în București în jurul orei 17.58, și vor pleca spre Sofia, Bulgaria, după susținerea concertului de pe Arena Națională.

Membrii trupei Red Hot Chili Peppers au ajuns ieri cu un avion privat, pe aeroportul Băneasa din București, însoțiți de soțiile și copiii lor.

La sosire, Chad Smith, toboșarul trupei Red Hot Chili Peppers, a declarat, glumind, că este fiul ilegitim al lui Ilie Năstase și al Nadiei Comăneci.

„Poate nu știți, dar sunt fiul ilegitim al lui Ilie Năstase și al Nadiei Comăneci și am venit acasă”, a declarat Chad Smith. El a adăugat, despre concertul de azi, că publicul se va distra foarte mult.

Membrii trupei Red Hot Chili Peppers au ajuns în București în jurul orei 17.58. Ei ar urma să plece din România după susținerea concertului de pe Arena Națională.

Miercuri, artiștii au concertat în Zagreb, iar de la București vor pleca în Sofia, unde au programat un concert pe 1 septembrie.

Chad Smith (Red Hot Chili Peppers)

Concertul formației Red Hot Chili Peppers, organizat de Emagic, va fi primul eveniment muzical de pe Arena Națională.

Publicul va avea acces pe stadion azi de la ora 17.00. Trupele care vor cânta în deschiderea concertului Red Hot Chili Peppers sunt AAAK și Grimus, cea dintâi urmând să urce pe scenă în jurul orei 18.30. Rockerii americani vor începe concertul după lăsarea întunericului.

Cât vor sta la București, muzicienii și membrii familiilor lor vor mânca preparate cu specific american, de care se va ocupa bucătarul trupei. Află ce pretenții mai au membrii RHCP.

Accesul publicului la concert se va face, începând cu ora 17.00, pe la cele trei intrări amenajate pe Bulevardul Basarabia, Strada Maior Coravu și Strada Pierre de Coubertin. Pentru a evita posibilele aglomerări, recomandarea organizatorilor este ca spectatorii să urmeze indicațiile de acces, în funcție de zona pentru care și-au achiziționat bilete. Astfel, posesorii de bilete în zonele Gazon, Tribună 1 Vest și Tribună Oficială pot intra pe Arena Națională din Strada Maior Coravu. Posesorilor de bilete în zona Gold Circle li se recomandă să folosească intrarea din Strada Pierre de Coubertin, iar spectatorii care au bilete în zona Tribună 2 Est și Peluză Sud pot folosi intrarea din Bulevardul Basarabia.

Restricții de trafic

Peste 45.000 de persoane sunt așteptate la concertul Red Hot Chili Peppers de pe Arena Națională din București.

Traficul rutier va fi restricționat azi, începând cu ora 16.00, în zona Arenei Naționale, pentru accesul publicului la concert.

Restricțiile de trafic rutier vizează Strada Maior Coravu, între Șoseaua Mihai Bravu și intrarea în stadion, și Bulevardul Pierre de Coubertin, între Strada Vatra Luminoasă și stadion.

Red Hot Chili Peppers – mesaj pentru fanii români

Brigada Rutieră a Capitalei recomandă, de asemenea, „utilizarea mijloacelor de transport public, în zona desfășurării evenimentului nefiind disponibile locuri de parcare”. Celor care doresc să folosească autoturismul personal pentru deplasarea la concert li se solicită „să evite pătrunderea cu acesta în perimetrul apropiat Arenei Naționale, optând pentru locuri de parcare îndepărtate”. Parcarea de la Arena Națională dispune de doar 1.250 de locuri.

Brigada rutieră îi mai sfătuiește pe conducătorii de autovehicule să reducă viteza, să circule cu prudență atunci când se deplasează pe lângă grupurile de pietoni și să respecte semnalele polițiștilor rutieri.

Pietonii sunt la rândul lor rugați să circule numai pe trotuare, să traverseze strada, după ce s-au asigurat înainte, prin locurile special amenajate și semnalizate, numai la culoarea verde a semaforului electric și să nu se deplaseze ori să staționeze pe partea carosabilă.

Harta cu restricțiile și rutele ocolitoare poate fi consultată pe site-ul Brigăzii Rutiere, www.brigadarutiera.ro, iar problemele din trafic pot fi sesizate la numărul de telefon 021/9544.

Bilete suplimentate

Biletele la concertul Red Hot Chili Peppers de azi au fost suplimentate și sunt disponibile la un preț special, informează Emagic.

Biletele care au fost puse ieri în vânzare sunt în număr limitat – aproximativ 500, acestea putând fi achiziționate la prețul de 155 de lei, echivalentul unui bilet în categoria Peluză. Locurile corespunzătoare acestor bilete sunt în tribune, în sectoarele 320 și 380.

Aceste bilete vor putea fi achiziționate din rețeaua magazinelor Diverta, iar azi, exclusiv de la casele de bilete amenajate la cele trei intrari ale Arenei Naționale.

Aceasta suplimentare a venit în urma unor schimbări logistice, care au permis utilizarea unor locuri pe scaun oprite inițial de la vânzare din considerente de producție.

Biletul achiziționat pentru acest concert permite accesul o singură dată în stadion, până la finalul programului. Cei care părăsesc zona de concert și doresc să reintre vor fi nevoiți să cumpere un bilet nou.

Flea (Red Hot Chili Peppers)

Este interzis accesul pe stadion cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml și deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, aparate foto profesionale sau semiprofesionale (cu obiectiv detașabil) sau aparate de înregistrare audio-video. Spectatorilor le este permis accesul cu binocluri și căști de motor, cu mențiunea că pe Arena Națională nu vor exista cutii de valori.

De asemenea, în cazul în care în seara concertului va ploua, fanilor trupei li se recomandă să poarte pelerine de ploaie, deoarece le este interzis să pătrundă pe stadion cu umbrele. Pentru eficientizarea accesului la bar, pe Arena Națională toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane care vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în incintă.

Red Hot Chili Peppers – „Monarchy of Roses”

Red Hot Chili Peppers – Monarchy of Roses de pe tare.ro

Concertul Red Hot Chili Peppers din București face parte din turneul de promovare a celui mai recent material discografic al trupei,”I’m With You”. Turneul a debutat pe 27 iulie, în SUA, în prezent desfășurându-se în Europa.

Înființat în urmă cu aproape 30 de ani, de Flea (chitară bas) și Anthony Kiedis (solist), buni prieteni din copilărie, grupul californian Red Hot Chili Peppers a devenit unul dintre numele majore din muzica rock a anilor 1990. Trupa a lansat până în prezent 10 albume, debutând cu „The Red Hot Chili Peppers” (1984) și continuând cu „Freaky Styley” (1985), „The Uplift Mofo Party Plan” (1987), „Mother’s Milk” (1989), „Blood Sugar Sex Magik” (1991), „One Hot Minute”, „Californication” (1999), „By the Way” (2002), „Stadium Arcadium” (2006) și „I’m with You” (2011).

Red Hot Chili Peppers a vândut mai mult de 70 de milioane de discuri, inclusiv 5 LP-uri premiate de mai multe ori cu discul de platină, și a câștigat șapte premii Grammy.

Ei au revenit în forță pe piața muzicală în vara acestui an, odată cu lansarea materialului discografic „I’m With You”, al 10-lea album de studio din cariera grupului californian, după o pauză de cinci ani și după plecarea chitaristului John Frusciante.