Concertul Roger Waters, cea mai mare producţie muzicală realizată în România

Apropo.ro / 21.08.2013, 10:52
Concertul Roger Waters, cea mai mare producţie muzicală realizată în România
Pregătirile pentru show-ul din Capitală au început.

Pregătirile pentru show-ul pe care Roger Waters îl va susţine pe 28 august, în Bucureşti, care se anunţă a fi cea mai mare producţie muzicală realizată în România, au debutat marţi seară, Piaţa Constituţiei urmând să fie închisă începând cu ora 20.00, informează organizatorii, Emagic.

Doar opt zile au mai rămas până la show-ul „The Wall”, susţinut de Roger Waters, care se va desfăşura pe 28 august, în faţa Palatului Parlamentului, pe una dintre cele mai mari scene din lume.

Roger Waters, membru fondator al trupei Pink Floyd, va aduce la Bucureşti celebrul „The Wall” – unul dintre cele mai spectaculoase show-uri muzicale din istorie, bazat pe interpretarea integrală a pieselor incluse în albumul omonim, un adevărat simbol al libertăţii pentru generaţii întregi de fani din întreaga lume. Show-ul „The Wall” a fost regândit special pentru concertele în aer liber, astfel încât dimensiunile scenei sunt cu adevărat impresionante, zidul din spatele acesteia măsurând circa 150 de metri în lungime şi aproximativ 12 metri în înălţime.