Concertul The Cat Empire va avea loc la Arenele Romane

De: Carmen Ulian / 25.03.2014, 10:30
Concertul The Cat Empire va avea loc la Arenele Romane
Concertul trupei australiene The Cat Empire, anunțat inițial pentru prima zi a festivalului B''ESTFEST Summer Camp, se va desfășura la Arenele Romane, pe 31 iulie 2014.

Show-ul trupei australiene de ska-jazz, The Cat Empire, confirmat pentru vara aceasta la București în cadrul B”ESTFEST Summer Camp, se va desfășura la Arenele Romane, biletele putând fi achiziționate online de pe www.myticket.ro, iar în perioada următoare și din rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzică, Librăria Mihai Eminescu, casa de bilete a Sălii Palatului și de pe www.iabilet.ro.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

TCE

Biletele sunt disponibile la două categorii de preț, respectiv 80 și 130 de lei, abonamentele achiziționate pentru festivalul B”ESTFEST Summer Camp păstrându-și valabilitatea și pentru acest eveniment, fiind însă necesară preschimbarea lor în bilete.

Pentru acest lucru, posesorii abonamentelor pot contacta direct membrii echipei Myticket.ro la numerele de telefon 0722 704 191 / 0720 245 383, sau la adresa de email [email protected].

The Cat Empire este una dintre cele mai efervescente trupe live ale ultimilor ani, show-urile sale fiind extrem de apreciate. Cu șase muzicieni la voce, percuție, trompetă, bas, clape și turntables, concertele The Cat Empire sunt o explozie de energie în care ritmurile de jazz, funk, rock se îmbină perfect cu influențe latino, reggae, ska sau dub.

Muzica lor nu este doar un cocktail de sonorități vibrante, ci și un manifest cultural față de spargerea barierelor muzicale, geografice și lingvistice, fiind promotorul unei vieți simple, lipsite de griji, eliberată de presiunea consumerismului ce caracterizează timpurile în care trăim.