Concertul The Cranberries de la București: Muzică bună pentru aproximativ 6.000 de fani

Apropo.ro / 12.10.2012, 11:00
Concertul The Cranberries de la București: Muzică bună pentru aproximativ 6.000 de fani
Trupa The Cranberries a cântat timp de o oră și jumătate pentru cei aproximativ 6.000 de fani veniți, la Pavilionul Central al Romexpo, din Capitală.

În deschiderea concertului The Cranberries au cântat cei de la The Mono Jacks.

Trupa The Cranberries a revenit la București în 2012, cu un show ce a adunat aproximativ 6.000 de fani. Trupa a început să cânte la ora 21.00, așa cum era programat, iar prima piesă a fost „Just My Imagination”.

Au urmat apoi piese cunoscute precum „When You’re Gone”, „Linger”, „Free To Decide”, dar și piese de pe cel mai nou album al trupei „Roses”.

Solista Dolores O’Riordan a schimbat pe parcursul spectacolului trei rochii: o rochie argintie cu paiete, una aurie cu paiete accesorizată cu o bandană ce oferea un aer vintage, iar la sfârșit, o rochie roșie de seară asortată cu un buchet de trandafiri roșii.

The Cranberries

Dolores a oferit și de această dată spectatorilor piesele în stilul ei caracteristic și inconfundabil, cu inflexiunile sale celebre în voce. A fost plină de energie, a dansat și a vorbit cu publicul pe tot parcursul show-ului.

Energia lui Dolores a fost primită de public ceva mai greu, de vină fiind, poate, și vremea rece de afară. Odată intrați în atmosferă, fanii au cântat și dansat alături de trupă pe acordurile celor mai îndrăgite piese printre care „Salvation” și „Zombie„.

Sunetul a lăsat un pic de dorit, astfel că fanii nu au putut auzi clar toate versurile pieselor interpretate de The Cranberries.

Spectacolul s-a încheiat după o oră și jumătate de muzică bună, iar ultima piesă cântată de trupa irlandeză a fost „Dreams„.

Trupa The Cranberries a mai concertat la București și în data de 20 iulie 2010, însă la Zone Arena.