Concertul trupei EUROPE, reprogramat în iunie 2015

De: Carmen Ulian / 10.11.2014, 14:00
Concertul trupei EUROPE, reprogramat în iunie 2015
Concertul trupei Europe de pe data de 17 noiembrie la Sala Palatului va avea loc anul viitor, pe 11 iunie, anunță organizatorii evenimentului.

Concertul trupei EUROPE, anunțat inițial a se desfășura în data de 17 noiembrie la Sala Palatului din Capitală, a fost reprogramat pentru data de 11 iunie 2015, în aceeași locație. Modificarea survine ca urmare a reconfigurării schemei de concerte planificate pe teritoriul Europei de Est, situație determinată de înregistrările pentru realizarea celui de-al zecelea material discografic ce va fi lansat în lună martie a anului viitor.

Deși, regretă amânarea concertului de la București, membrii trupei Europe vin însă o cu o veste bună, promițându-le tuturor admiratorilor că nu vor fi dezamăgiți. Pe lângă lansarea noului album, producția artistică din 2015 va fi conturată mult mai bine și va include toate hiturile precum și melodii în prima audiție.

Posesorii biletelor achiziționate la preț redus vor putea profita în continuare de acest privilegiu, având posibilitatea să le păstreze pentru concertul ce urmează a se desfășura la data de 11 iunie la Sala Palatului.

Clienții care vor dori să își recupereze contravaloarea biletelor, se pot adresa agențiilor sau punctelor de vânzare de bilete de unde au fost cumpărate, începând cu data de 17 noiembrie.