Concertul trupei Uriah Heep din București a fost anulat!

De: Gabriela Voicu / 07.06.2013, 16:30
Concertul trupei Uriah Heep din București a fost anulat!
În urmă cu aproximativ două luni și jumătate anunțăm cu entuziasm revenirea trupei Uriah Heep la București în cadrul unui concert de neuitat. Din păcate, acesta a fost anulat!

În urmă cu aproximativ două luni și jumătate anunțam cu entuziasm revenirea trupei Uriah Heep la București în cadrul unui concert de neuitat.

Din păcate, realitatea nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor organizatorilor, iar acest eveniment a fost anulat. Concertul ar fi trebuit să se desfășoare pe 11 iunie la Arenele Române din București și ar fi fost dedicat exclusiv basistului Trevor Bolder, decedat recent.

În ciuda faptului că legendara trupă rock Uriah Heep este foarte iubită și așteptată de fanii din întreaga lume, interesul redus al publicului spectator din România i-a determinat pe organizatori de a lua decizia suspendării concertului.

Concertul Uriah Heep a fost anulat!

Persoanele care și-au cumpărat bilete pentru acest eveniment vor putea recupera contravaloarea biletelor începând de marți, 11 iunie 2013, de la punctele de vânzare sau sediul companiei de ticketing de unde au fost achiziționate.

Organizatorii își cer scuze pentru producerea unor eventuale neplăceri și promit să revină în scurt timp cu vești bune pentru toți iubitorii de concerte live de calitate.