Concurează însărcinată la Jocurile Olimpice de la Londra

Apropo.ro / 20.07.2012, 12:00
Concurează însărcinată la Jocurile Olimpice de la Londra
Sportiva malaysiană Nur Suryani Mohamed Taibi va participa la concursul de tir de la Jocurile Olimpice de la Londra, deși este însărcinată în opt luni.

Sportiva malaysiană Nur Suryani Mohamed Taibi este însărcinată în opt luni de zile, dar acest lucru nu a împiedicat-o să participe la proba de tir de la Jocurile Olimpice, care se vor desfășura la Londra.

Nașterea primului ei copil va avea loc pe 2 septembrie, la mai puțin de o lună după terminarea Jocurilor Olimpice.

Voi vorbi cu copilul înainte să concurez: «Nu lovi, stai liniștit doar o oră și 15 minute, te rog». În perioada JO voi fi în 33 de săptămâni, când voi reveni voi fi în 34 de săptămâni„, a mărturisit sportiva malaysiană.

Familia mea se gândește dacă pot concura. Eu răspund: «Nicio problemă», pentru că ai ceva viu în tine, ești însoțit oriunde mergi. Nu te simți singur. Când sunt însărcinată nu am probleme, îmi place. Obiectivul meu este să concurez. Poate spre finalul lunii iunie, dacă voi avea probleme ce ar putea pune în pericol bebelușul meu, îmi voi reconsidera opțiunile. Dar simt că sunt puternică și soțul meu mă susține. Doctorii spun că sunt în formă și că mă pot antrena până la opt sau nouă luni„, a mai spus Nur Suryani.