Concurentă de la ”Insula Iubirii”: ”Dacă ar călca strâmb, nu s-ar întâmpla nimic, e bărbat…”

De: Cristiana Trifu / 03.09.2018, 10:59
Concurentă de la ”Insula Iubirii”: ”Dacă ar călca strâmb, nu s-ar întâmpla nimic, e bărbat...”
O concurentă reuşeşte să ofere primele primele suprize pe ”Insula Iubirii”, emisiune ce va avea premiera pe 3 şi 4 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1! Tânăra îi surprinde pe ceilalţi concurenţi după va mărturisi că deşi crede cã experienţa din Thailanda o să o apropie de partenerul său, se aşteaptă ca acesta să cadă în ispită!

După ce s-au cunoscut şi s-au îndrăgostit la prima vedere, cei doi concurenţi au început o relaţie cu multe suişuri şi coborâşuri, însă nu şi în ochii tinerei. Aceasta susţine că a reuşit să treacă peste multe infidelităţi ale partenerului, din simplul motiv că acesta a fost sincer şi i-a povestit totul, de fiecare dată.

”Dacă e sincer şi îmi spune, trec peste, că nu am semnat nimic pentru el! Dacă s-au întâlnit doar o dată, nu a însemnat nimic pentru el. Toţi bărbaţii fac asta, iar eu aşa am putut să păstrez relaţia, dacă l-aş îngrădi, s-ar plictisi. Dacă ar călca strâmb, nu s-ar întâmpla nimic, e bărbat…”, sunt cuvintele tinerei, care vor uimi celelalte cupluri.

Ce reacţie vor avea aceştia, telespectatorii vor afla începând de pe 3 şi 4 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1, într-un nou sezon ”Insula Iubirii”. Cele patru cupluri care au relaţii de lungă durată însă nu au făcut încă marele pas îşi vor putea testa relaţia şi vor afla astfel dacă cel sau cea alături de care au petrecut atâţia ani este cu adevărat jumătatea lor. La finalul sezonului, fiecare cuplu va putea spune clar dacă drumul lor în viaţă este acelaşi sau dacă se văd nevoiţi să meargă pe căi separate.