Concurentele de la ”Insula Iubirii”: ”Toate am fost folosite”

De: Cristiana Trifu / 25.09.2018, 12:38
Concurentele de la ”Insula Iubirii”: ”Toate am fost folosite”
Un Bonfire a fãcut luminã aseară, la ”Insula Iubirii”, pentru Hanne, Mirela, Cati şi Andreea şi, chiar dacă reacţiile lor au fost cât se poate de diferite, acestea au descoperit că au un punct în comun.

La Purimuntra, Iulian şi Irina s-au apropiat tot mai mult, iar sorţii i-au adus şi mai aproape după ce cei doi au câştigat o sedinţă foto, dar şi ocazia de a petrece un timp împreună. ”A făcut destul de mulţi paşi spre mine”, a spus şi Irina, care încă era nemulţumită de faptul că Iulian nu renunţă la brăţara de cuplu. În cele din urmă, acesta le dovedeşte tuturor că apropierea de ispită a fost doar o răzbunare faţă de Mari şi deşi îşi taie brăţara, le spune celorlaţi concurenţi că se învinuieşte pentru eşecul relaţiei sale şi pentru lipsa lor de comunicare. 

Tot şedinţa foto a fost cea care i-a apropiat şi pe Mari şi Cristi, însă aceasta încă încerca să fie reţinută. ”Sincer, îmi pasă de ce spune familia mea, că am mai fost judecată”, a recunoscut aceasta, care în cele din urmă a reuşit să găsească o cale de mijloc prin intermediul unui joculeţ de-a mirele şi mireasa alături de Cristi, proaspăt devenit mire, la alegerea Mirelei. ”Nu sunt genul romantic, o să fiu genul mai dur, să simtă că nu mai deţine controlul în nimic. Iulian era mereu la dispoziţia ei, iar eu nu vreau să fac asta. De câte ori un bărbat se poartă frumos cu ea, ajunge să îl ţină sub papuc”, a remarcat ispita. Iar strategia sa a dat roade, astfel că la o nouă alarmă, Mari nu a mai părut deloc deranjată de imaginile de la şedinţa foto la care îi vede pe Iulian şi Irina cum se sărută, ci mai degrabă e interesată cum să revină mai repede la petrecere, alături de Cristi.

Noaptea s-a încheiat fără un sărut între cei doi atât din teama lui  Mari de ridicol, cât şi dintr-o concepţie puţin tradiţionalistă: ”Eu sunt femeie, el ar trebui să facă primul pas”, a mărturisit aceasta râzând. Alta a fost însă situaţia în seara următoare, când strategia lui Cristi i-a adus atât o declaraţie de dragoste, cât şi un sărut din partea celei care până atunci îi tot spunea nu că nu şi-ar dori, ci că nu va face nici un gest nelalocul lui în faţa camerelor.
Cât despre Andreea, concurenta abia venită din Reşiţa, aceasta a continuat să facă gafe după gafe la adresa ceorlalte concurente şi să îl pună în dificultate pe George, ispita alături de care şi-a petrececut timpul, cu replicile pline de naivitate. ”Nu ştiu dacă va pica în ispită, dar eu vreau să îmi duc rolul până la capăt”, a spus George.
Gabi, partenerul Andreei, şi-a găsit ”perechea” la scurt timp de la sosirea sa în Thailanda în persoana Eugeniei, după cum acesta a şi recunoscut. ”Conexiunea cea mai mare o am cu Eugenia, e interesantă. Ea are nevoie de un bărbat ca mine”, a mărturisit acesta. De partea cealaltă, Gabi continuă să se plângă de comportamentul iubitei sale, dar şi de aspectul şi nivelul său intelectual, faţă de care el se consideră superior.

În faţa imaginilor tandre dintre Gabi şi Eugenia, Andreea a reacţionat aproape indiferent spre uimirea celorlalte concurente şi a povestit că şi ea a simţit afecţiune faţă de George, dar a încercat să se abţină. ”Sigur aici pluteşte aşa, dar acasă nu a avut niciodată o relaţie de lungă durată, dar eu am avut şi am încredere în mine”, a spus Andreea, în timp ce Gabi şi-a petrecut seara în braţele Eugeniei, pe care a răsfăţat-o cu mângâieri şi alinturi. ”Azi şi-a pus brăţara, mâine şi-o taie”, au strigat uimiţi ceilalţi concurenţi de a Purimuntra.

Trecute printr-un Bonfire împreună, concurentele şi-au dat seama că au totuşi mai multe lucruri în comun decât ar fi crezut. ”Toate am fost folosite”, a rezumat Mirela toate dezamăgirile lor. ”Când am venit aici, mă gândeam că sexul e cel mai grav lucru pe care ar putea să îl facă, dar acum îmi dau seama că o astfel de trădare e mai rea… E un laş… Să te foloseşti de mine ca să ajungi aici…”, a mai spus aceasta despre Gojman.
Mult mai dramatică a fost reacţia lui Hannelore, deşi pe parcursul întregii zile aceasta a încercat să îi atragă atenţia ispitei Andi, care a aplicat o nouă strategie cu ea – aceea de a o ignora complet. ”Iubirea mea nu are încredere în mine! E cea mai nasoalã chestie din toata viaţa mea, nu ştii cât de mult rău mi-a făcut! Cum să renunţ la el când îl iubesc? Îmi doresc copii cu el”, a spus revoltată Hannelore printre lacrimi. La scurt timp însă aceasta s-a răzvrătit complet. ”El este inferior mie. Niciodată nu o să facă la fel de mulţi bani ca mine. Eu pot să ies de cinci ori mai sus decât el şi tot sunt cu un pas înainte”, a declarat Hanne.

Pentru Cati, cea mai mare dezamăgirea a fost momentul în care Răzvan a acceptat să divulge detalii din viaţa lor intimă, gândindu-se mai ales la ce impact vor avea declaraţiile lui în ceea ce îl priveşte pe fiul ei. ”M-a durut, dar sincer, chiar voiam să ştiu ce gândeşte el despre relaţia nostră. Nu dacă mă înşeală, ci ceea ce gândeşte, iar când am aflat, m-a durut. Asta înseamnă să fii bărbat? Să te lauzi cu ce ai în pantaloni? Eu nu cred…”, a spus iubita lui Răzvan. Tot ea a primit încă o lecţie din partea ”Insulei Iubirii”, aşa că s-a văzut nevoită să îşi ia rămas bun de la Alex, ispita alături de care a petrecut cel mai mult timp, dar pe care în acelaşi timp a încercat să îl ţină la distanţă. În acelaşi timp, două noi ispite au ajuns în resorturile concurenţilor – Flore şi Bruno – iar primul date a fost deja pus la cale de chiar de către iubiţii fetelor: Hannelore a aflat că va merge la date alături de Bruno. Cum vor decurge lucrurile între cei doi telespectatorii pot afla săptămâna viitoare, duminică şi luni, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediţie ”Insula Iubirii”.