Concurenţii “Asia Express”, juraţii primului battle “Chefi la cuţite”

Apropo.ro / 29.05.2018, 11:55
Concurenţii “Asia Express”, juraţii primului battle “Chefi la cuţite”
Luni seară se aruncă zarurile, căci cei 18 concurenţi aleşi de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu vor intra pentru prima oară în bucătăria “Chefi la cuţite”, în formula aleasă de juraţi pentru cel de-al cincilea sezon. De la ora 20:00, cele trei echipe se vor aşeza cu entuziasm la bancul de lucru, dar bucuria de a se afla în concurs va fi umbrită de o provocare imensă, căci primul battle va începe mai în forţă ca niciodată. După ce au înfruntat cele mai dificile probe în maratonul “Asia Express”, vedetele din cel mai dur reality show vor fi cei 13 juraţi de la masa degustării, iar aceşti juraţi nu vor fi deloc uşor de impresionat.

Concurenţii “Asia Express” au trecut prin multe provocări, au îndurat foama, ca mai apoi să deguste cele mai neobişnuite preparate din meniul asiaticilor, iar acum vor da verdictul primei confruntări pe echipe. Aşteptările lor în ceea ce priveşte preparatele bucătarilor sunt foarte mari, convinşi fiind de faptul că în farfurii vor primi reţete care duc gastronomia la un alt nivel. Tocmai de aceea, presiunea primului battle îşi va spune cuvântul.

Luni seară, cei 18 ucenici ai chefilor Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu vor fi luaţi prin surprindere şi de reţetele pe care sunt nevoiţi să le gătească în doar 90 de minute, iar tema primei confruntări nu îi va şoca doar pe ei, ci şi pe juraţi. Sub coordonarea celor trei specialişti, proba va începe cu mari emoţii care vor duce inevitabil la greşeli şi mici conflicte, iar presiunea lucrului contracronometru va îngreuna totul. Bucătarii cu tunici verzi, albastre şi galbene vor afla pe propria lor piele că această competiţie este o adevărată luptă ,,la cuţite”. Nu este suficient să demonstreze că sunt talentaţi la bancul de lucru, ci trebuie să îşi şi împartă eficient sarcinile, să anticipeze mişcările colegilor de echipă şi să fie foarte atenţi la indicaţiile chefilor. Presiunea va da în clocot, iar cei 18 concurenţi vor afla ce reacţii le poate provoca banda care timp de patru sezoane a măcinat nervii chefilor.
Care sunt preparatele inedite pe care aceştia le vor avea de gătit, cine va intra la duel şi ce concurent va părăsi primul competiţia competiţia „Chefi la cuţite”, telespectatorii Antena 1 vor afla luni seară într-o ediţie ce machează prima confruntare pe echipe din sezonul de poveste al celei mai iubite emisiuni culinare.

Tags: