Concurentii de la “MasterChef” au gatit pentru nunta lui Edi Stancu

De: Nicoleta Nicolae / 18.04.2012, 15:20
Concurentii de la “MasterChef” au gatit pentru nunta lui Edi Stancu
Aseara, concurentii de la “MasterChef” au avut parte de prima proba in deplasare: nunta lui Edi si a Silviei Stancu, la care au avut de gatit mii de farfurii pentru un meniu de 5 stele.

Impartiti in doua echipe, echipa rosie si echipa albastra, concurentii au simtit pe pielea lor ce inseamna sa gatesti in timp real, pentru un eveniment de mare anvergura. Competitia i-a tinut in fata televizioarelor pe cei mai multi telespectatori, astfel ca aproape 3 milioane de romani au urmarit in minutul de maxima audienta, 22.37, editia „MasterChef” de marti seara. La nivelul publicului comercial din mediul urban cu varste curpinse 18 si 49 de ani, Pro Tv a inregistrat un varf de audienta la 22.38 de 19,3 puncte de rating si 40,6 procente din cota de piata, adica de aproape 6 ori mai mult decat Antena 1 cu 3,4 puncte de rating si 7,2 % cota de piata.

MasterChef „MasterChef” a fost lider detasat de audienta in intreg intervalul de difuzare, pe toate categoriile de public. Astfel, pe publicul comercial, Pro Tv a condus cu o audienta medie de 15 puncte de rating si 30,3 % cota de piata, in vreme ce Antena 1 s-a clasat a doua cu numai 6,9 puncte de rating si 13,9 % cota de piata. Si pe publicul din mediul urban Pro Tv a fost lider absolut cu o medie de 12,9 puncte de rating si 23,3 % cota de piata, in timp ce Antena 1 avea doar 6,8 puncte de rating si 12,3 procente din cota de piata. La nivelul intregii populatii a tarii Pro Tv s-a clasat pe primul loc in topul audientelor cu o medie de 12 puncte de rating si 21,6 % cota de piata, urmat de Antena 1 cu 7,4 puncte de rating si 13,3 % cota de piata.
De la ciorbite acre si salate de fructe cu branza, la preparate mai grele pe baza de ciolan afumat sau English breakfast, concurentii s-au prezentat in fata juriului cu speranta ca preparatul gatit de ei ii va salva. Seara s-a incheiat insa cu doua eliminari: Mihai Merisanu nu a reusit sa castige aprecierea juriului cu platoul sau de carne si cartofi prajiti, astfel ca a fost nevoit sa-si dea sortul jos. La randul lui, Mihai Stanescu, cel care a fost liderul echipei albastre, s-a piedut la aceasta proba si nici macar nu a reusit sa finalizeze preparatul pe care il avea in minte, astfel ca si el a fost eliminat la sfaristul editiei de marti seara.