Concurenţii de la “Românii au talent” – cum li s-a schimbat viaţa!

Apropo.ro / 26.10.2011, 11:13
Concurenţii de la “Românii au talent” – cum li s-a schimbat viaţa!
“Românii au talent” este show-ul care a schimbat şi a oferit multora şansa de a-şi împlini un vis! Ce s-a întâmplat cu o parte dintre concurenţii din primul sezon, aflaţi din cele ce urmează...


Valentin Dinu – De la spălătorie pe scenă cu Holograf
Valentin Dinu era un simplu spălător de maşini din Ploieşti atunci când a venit la „Românii au talent”. Iar când a început să cânte la preselecţii, tânărul a cucerit întreaga ţară şi a ajuns pe locul trei în marea finală a show-ului de la PRO TV. Din acel moment viaţa lui s-a transformat. A şi cântat alături de Holograf într-un concert unplugged, pe care trupa l-a susţinut la Cinematograful Patria. Imediat după aceea, Valentin a devenit artist MediaPro Music, lucrează la un album şi pregăteşte un duet cu Andra.


Luca Valentin – Şi-a deschis propriul bar
Luca a venit la preselecţiile din Timişoara pregătit să… cânte la pian. Spre surprinderea tuturor, a început însă să arunce în aer sticle şi pahare într-un ritm ameţitor. Chiar dacă nu a câştigat, participarea la „Românii au talent” i-a schimbat în mod clar viaţa. „Am reuşit să deschid împreună cu prietenii mei de la agenţia Exquisite BarSolutions un bar, „Flair Angel”, în incinta Palatului Bragadiru. Am jurizat de curând o competiţie din Moscova, săptămâna trecută am câştigat locul 1 la o competiţie din Japonia şi urmează să plec cât de curând şi în Dubai”.


Cosmin Agache – Beatbox la superlativ
Cosmin a început să facă beatbox după ce a văzut nişte filmuleţe pe youtube. i-a oferit scena de care avea nevoie, iar el a cucerit imediat o ţară întreagă. A fost invitat la concerte, evenimente, a cântat alături de CRBL, Alex Velea şi Corina Bud. După participarea la acest show, Cosmin a devenit un important sprijin financiar pentru familia lui!


Ştefan Florescu – Ce poţi face cu o minge?

Dupa ce ani la rând şi-a pregătit mişcările de football freestyle prin parcări, parcuri sau chiar în casă, Ştefan a aflat într-o zi ca show-ul „Românii au talent” caută concurenţi în Piatra Neamţ. A făcut spectacol şi, după finală, Ştefan a reuşit să-şi îndeplinească un vis: a participat la Campionatul Mondial de Football Freestyle din Cehia, unde a ocupa locul trei. În plus, evenimentele la care a fost invitat au fost atât de multe încât, vara trecută, două luni nu a reuşit să ajungă deloc pe acasă.


Robo – De la depanaj direct în lumina reflectoarelor
Lucra ca electronist, însă dansul era marea lui pasiune. Avea deja o trupă cu care a decis să vină de la Lugoj la preselecţiile „Românii au talent” din Timişoara. Deşi nu s-a numărat printre finalişti, Robo a fost solicitat pentru zeci de evenimente, a dansat în cel mai recent videoclip al Paulei Seling, a fost pe scenă alături de Corina Bud, iar în curând va pleca alături de un alt artist român în Germania.