Concurenţii de la ”Vocea României”, pe drumul spre succes

De: Nicoleta Nicolae / 12.01.2012, 12:55
Concurenţii de la ”Vocea României”, pe drumul spre succes
Au concurat la ”Vocea României” şi au avut de câştigat. Vă întrebaţi ce mai fac Liviu Teodorescu, Andreea Crepcia, Cătălin Dobre, Ştefan Stan sau Dragoş Chircu?

„Vocea României”, super show-ul de la ProTV, a adus în faţa telespectatorilor unele dintre cele mai bune voci ale ţării şi, mai mult decât atât, a lansat noi artişti şi le-a asigurat un loc pe piaţa muzicală românească.

Piesa pe care Liviu Teodorescu o cântă împreună cu Marius Moga şi LukeOne, „Electronic Symphony”, se aude la posturile de radio la doar câteva zile de la încheierea concursului şi a reuşit să adune aproape 300.000 de vizualizări pe youtube imediat după ce a fost lansată. „Ţin minte că eram acasă şi am primit un telefon de la Marius, care mi-a spus să merg la studio şi să înregistrăm o piesă. E o experienţă fantastică, e prima mea piesă, de care sunt foarte mândru”, a declarat Liviu.

Aşa cum a promis, Marius Moga i-a compus o piesă şi Andreei Crepcia, concurenta pe care a eliminat-o în faza „Confruntărilor”. „Good Morning Sunshine” este o piesă veselă, optimistă, care i se potriveşte perfect Andreei.

Smiley nu s-a lăsat nici el mai prejos la capitolul lansări. „Spune-mi dacă vrei” este piesa pe care acesta a scris-o pentru Cătălin Dobre feat. Cabron, o piesă extrem de energică, care e gata să ia cu asalt posturile de radio. O altă surpriză pe care Smiley o pregăteşte este primul single al lui Ştefan Stan, marele câştigător de la „Vocea României”. Cei doi sunt foarte încântaţi de ceea ce le-a ieşit şi nerăbdători să împartă rezultatul cu publicul!


Concurenţii din echipele Loredanei şi a lui Horia Brenciu au luat şi ei contact cu marile scene. Dragoş Chircu a cântat alături de antrenoarea sa chiar în noaptea de Revelion pe scena din Piaţa Revoluţiei, la Live Revolution, în faţa a zeci de mii de oameni. Horia şi-a prezentat şi el elevii de la „Vocea României” publicului său şi pregăteste câteva spectacole în care aceştia sunt invitaţi.