Concurenţii din ”Ultimul Trib” care vor ajunge pe insula pustie trebuie să îşi găsească toate resursele de inventivitate – FOTO

De: Cristiana Trifu / 17.09.2018, 11:41
Concurenţii din ”Ultimul Trib” care vor ajunge pe insula pustie trebuie să îşi găsească toate resursele de inventivitate - FOTO
Parcursul în Madagascar al celor 21 de concurenţi care s-au înscris în ”Ultimul Trib”, emisiune ce va fi difuzată începând de săptămâna viitoare, în fiecare joi şi vineri, de la ora 20.00, la Antena 1, va depinde extrem de mult de lupta săptămânală pentru Teritoriu. Atunci se va decide unde va locui în continuare fiecare trib, iar cei care vor ajunge pe insula pustie vor fi nevoiţi să îşi găsească toate resursele de inventivitate.

În fiecare săptămână, începând de săptămâna viitoare, în fiecare joi şi vineri, de la ora 20.00, la Antena 1, aceştia se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar rezultatul acestei bătălii joacă un rol extrem de important în parcursul lor în insula africană, deoarece variantele sunt cât se poate de diferite! Cei mai fericiţi vor fi membrii tribului de pe locul I, deoarece cei şapte vor avea ocazia să locuiască pe parcusul săptămânii într-o vilă de lux, iar tribul clasat pe locul al doilea în jocul pentru ”Teritoriu” va locui într-un sat malgaş, alături de comunitatea locală. 

Acesta nu este însă nici pe departe cea mai grea situaţie în care se poate găsi un trib! Cel clasat pe locul al treilea, va fi ”cazat” pe o plajă pustie şi va trebui să se obişnuiască nu cu puţin, ci mai degrabă cu… mai nimic! Aceştia vor primi doar apă, sare şi un pumn de orez, aşa că depinde doar de concurenţi dacă vor reuşi să îşi procure hrana din Ocean sau să profite de fructele care cresc peste tot în Madagascar. În plus, tot de ei ţine dacă vor reuşi să improvizeze un adăpost sau dacă vor dormi sub cerul liber şi vor visa la mese îmbelşugate.  

Cum se vor descurca cele trei triburi în Teritorii, telespectatorii vor afla începând cu 20 septembrie, în fiecare săptămână, joi şi vineri, de la ora 20.00, la Antena 1.
În continuare, triburile îşi vor măsura puterile în competiţii spectaculoase şi tensionate atât pentru ”Teritoriu”, cât şi pentru ”Eliminare”, pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro. Nimeni nu va ajunge însă la acesta fără a suferi transformări, fără a-şi dezvălui adevărata faţă şi fără ca telespectatorii să afle cine este cu adevărat. 

Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriţă, Ioana Şulea, Mircea Zamfir şi Roxana Chiperi.
Cei şapte sportivi îşi vor măsura puterile cu tribul format din vedete şi cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Şerban şi cuplul format din Gabriela Popa şi Silviu Geandra.
Cel de-al treilea trib, cel al vedetelor, este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuţ Iftimoaie, Paula Chirilă şi Sorin Brotnei.