Concurenţii din ”Ultimul Trib” fac schimb de obiceiuri cu localnicii din Madagascar

De: Cristiana Trifu / 06.09.2018, 12:00
Concurenţii din ”Ultimul Trib” fac schimb de obiceiuri cu localnicii din Madagascar
Concurenţii din ”Ultimul Trib”, emisiune ce va avea premiera in curând, la Antena 1, sunt foarte încântaţi de oamenii din Madagascar şi nu a durat mult până când aceştia au început să facă schimb de obiceiuri.

Dacă Paula Chirilă a mărturisit că deja a împrumutat un bagaj de obiceiuri pentru acasă, alţi colegi ai săi din echipa ”Lemurilor” şi-au lăsat amprenta asupra localnicilor. ”Madagascar este un ţinut al contrastelor, am întâlnit aici şi zone cu o sărăcie incredibilă, oameni care abia îşi duc traiul, dar şi resorturi de lux, peisaje aride, dar şi ţinuturi fabuloase şi vegetaţie luxuriantă, animale de tot felul, mâncăruri exotice, condimente interesante şi feluri de a găti pe care nu le-am mai întâlnit până acum. Am şi cules câteva reţete pe care am să le duc acasă!”, a mărturisit Paula Chirilă.

Iar localnicii s-au arătat şi ei foarte interesaţi de a cunoaşte obiceiurile ”Lemurilor”. ”În Africa oamenii sunt şi mai dulci, şi mai zâmbăreţi, iar peisajul este superb, am întâlnit nişte oameni extraordinari şi am adus în Madagscar!”, a povestit amuzat Dorian Popa, care a înregistrat şi un mic succes: i-a învăţat pe localnici celebra sa melodie ”Hâtz!”. În acest timp, Daniela Crudu s-a jucat alături de cei mici şi le-a arătat fetiţelor cum să stea la poze sau să trimită bezele.

Cum se vor descurca ”Lemurii”, telespectatorii vor afla în reality-show-ul ”Ultimul Trib”, din această toamnă, la Antena 1. ”Ultimul Trib” este un show adaptat după celebrul format ”Nomads”. Trei triburi – unul de vedete, unul de sportivi şi unul compus din oameni de rând – vor fi trimise în Madagascar, unde vor fi supuse unei aventuri exotice, care le va pune la încercare atât abilităţile sociale, cât şi cele fizice. În ciuda personalităţilor complet diferite ale membrilor, fiecare trib va trebui să îşi dovedească puterea de a rezista sub impactul şocului cultural, dar şi sub presiunea eforturilor fizice.

În fiecare săptămână, aceştia se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar în timp ce tribul câştigător va fi cazat într-un resort de lux şi va fi răsfăţat zilnic, cel de pe locul doi va ajunge într-un sat alături de localnici, unde membrii tribului vor fi nevoiţi să trăiască în acelaşi mod în care o fac şi aceştia. Acesta nu este însă nici pe departe cea mai grea situaţie în care se poate găsi un trib: cei care vor fi pe locul trei vor trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime. În plus, la finalul unei săptămâni de încercări grele, membrii triburilor vor fi nevoiţi să se lupte şi pentru a rămâne pe insulă.

Săptămână de săptămână triburile îşi vor măsura puterile în competiţii spectaculoase şi tensionate atât pentru ”Teritoriu”, cât şi pentru ”Eliminare”, pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro. Nimeni nu va ajunge însă la acesta fără a suferi transformări, fără a-şi dezvălui adevărata faţă şi fără ca telespectatorii să afle cine este cu adevărat. 
Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriţă, Ioana Şulea, Mircea Zamfir şi Roxana Chiperi. Cei şapte sportivi îşi vor măsura puterile cu tribul format din vedete şi cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Şerban şi cuplul format din Gabriela Popa şi Silviu Geandra. Cel de-al treilea trib, cel al vedetelor, este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuţ Iftimoaie, Paula Chirilă şi Sorin Brotnei.