Concurenţii din ”Ultimul Trib” pun la cale o răzbunare

De: Alexandra Necsoiu / 16.10.2018, 13:24
Concurenţii din ”Ultimul Trib” pun la cale o răzbunare
Pe insula pustie din Madagascar se pune la cale un plan de răzbunare după ce săptămâna trecută, în ”Ultimul Trib”, la Antena 1, Cameleonii şi Lemurii şi-au unit forţele pentru a-i scoate din vila de lux pe Crocodili.

După sosirea în Madagascar, Crocodilii şi-au impus supremaţia şi au reuşit două săptămâni la rând să câştige proba de Teritoriu, aşa că s-au bucurat de viaţa uşoară de la vila de lux. Dorinţa de a-i scoate din confort şi de a-i destabiliza pe sportivi i-a determinat pe Cameleoni şi Lemuri să îşi unească forţele în ultima ediţie a emisiunii ”Ultimul Trib”, iar planul lor a dat roade spre supărarea Crocodililor. ”M-am supărat foarte tare pentru că cele două echipe s-au aliat împotriva noastră, doar aşa au putut să ne bată. Am fost foarte traumatizată când am mers la Alex şi mi-a spus că de cinci minute nu îşi mai simte picioarele”, a spus atunci Roxana Chiperi.

Ajunşi pe insula pustie, aceştia au fost nevoiţi să se mulţumească, aşa cum au făcut-o şi alţii înainte a lor, cu un trai modest, cu mese formate mai mult din orez şi nucă de cocos şi cu nopţile petrecute sub cerul liber. Noile condiţii i-au făcut însă să se gândească la un plan de răzbunare. ”Nu sunt obosit, sunt foarte înrăit! Îi distrugem pentru ce s-a întâmplat! O să îi scot eu din concurs, unul câte unul”, a spus supărat Alex Filip, căpitanul echipei roşii.

Cum se vor descurca cele trei echipe în noile teritorii şi cine va reuşi să îşi păstreze componenţa actuala, telespectatorii pot afla joi şi vineri, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediţie ”Ultimul Trib”.