Concurenţii ”iUmor”, protagonişti în noul videoclip al lui Cheloo

De: Cristiana Trifu / 01.03.2018, 13:35
Concurenţii ”iUmor”, protagonişti în noul videoclip al lui Cheloo
Noul videoclip al lui Cheloo, ”Prezentul perfect”, are ca protagonişti concurenţi din cel de-al cincilea sezon ”iUmor”.

Audiţiile ”iUmor” pentru cel de-al cincilea sezon, difuzat în fiecare duminică, de la ora 20.00, pe Antena 1, le-au dat concurenţilor o ocazie în plus de a se afirma. Unii dintre ei au primit din partea juratului Cheloo o propunere inedită: aceea de a apărea în următorul său videoclip. ”Nu trebuie să faci nimic deosebit, câteva secunde, orice vrei tu”, a venit propunerea lui Cheloo.

Cum toţi cei invitaţi au acceptat, videoclipul a fost deja lansat şi este pe locul 4 pe YoutTube, cu peste jumătate de milion de vizualizări.
Concurenţii care au apărut în ”Prezentul perfect” vor putea fi văzuţi în cel de-al cincilea sezon ”iUmor”, în fiecare duminică, de la ora 20.00, la Antena 1.
Anul acesta, aspiranţii la marele premiu „iUmor” au adus cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizaţie, inedite şi pentru juraţi, dar şi pentru telespectatorii care vor urmări şi vor vota prestaţiile din sezonul cu numărul cinci, începând din 25 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Fiecare dintre cei trei juraţi îşi exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obţine minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Cei trei câştigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea) şi Ana Maria Caliţa (sezonul al IV-lea).