Concurenţii la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, mai aproape de Mall decât de jungla adevărată!

Apropo.ro / 20.02.2015, 09:46
Concurenţii la
În utlimele zile, în jurul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici” s-a creat o mare controversă legată de locul în care show-ul este filmat.

Jungla nu arată a junglă la PRO TV,  iar decorul în care apar prezentatorii pare complet fals, mulţi dintre telespectatori sunt deja convinşi că filmările au loc la Buftea, dovadă şi zecile de mesaje postate pe paginile show-ului.

Vestea bună e ca filmările nu au loc la Buftea ci chiar în Africa de Sud. Mai precis, la vreo 60 km de zona oraşului Nelspruit, în apropiere de Parcul Naţional Kruger din sud-estul statului. Vestea proastă este că în ciuda apetitului prezentatorilor pentru cuvântul „junglă”, în Africa de Sud jungla… lipseşte cu desăvârşire. Jungla se află la sute de kilometri mai la nord, cam pe unde se situează Republica Democrată Congo.

Astfel, Bobonete sau Cabral nu au sanse prea mari să ajungă hrană pentru animale sălbatice. Din contră, au şanse să se întoarcă acasă cu nişte cumpărături de firmă făcute la mall-ul din Nelspruit, cu amintirea unui meci de fotbal jucat pe luxosul stadion de 40.000 de locuri din localitate, inaugurat în 2010 cu ocazia Cupei Mondiale din Africa de Sud. Sau, după filmari, se pot relaxa în cele câteva zeci de resorturi, unele de 5 stele cu piscină şi jacuzzi, care se află în cadrul Parcului Naţional Kruger.

Conform wowbiz.ro, povestea nu e deloc nouă. Ediţia australiană a show-ului a produs exact acelaşi tip de cotroversă, fiind filmată fix în aceeaşi zonă din Africa de Sud. Pentru a lămuri misterul, o publicaţie din Australia a trimis chiar un reporter la faţa locului şi a constatat că în zonă nu e pic de junglă. „Am fost acolo şi pot să vă asigur că nu există junglă. La sud de Kruger e o vegetaţie ceva mai bogată, dar dacă vrei junglă trebuie să mergi la tropice”, a explicat reporterul.